Prodaja · Stanovanje

PROSTORNO, MODERNO ZASNOVANO 3 SOBNO STANOVANJE NA ODLIČNI LOKACIJI Kamniška ulica, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

Za Bežigradom prodamo moderno in svetlo 3 sobno stanovanje, ki se nahaja v 2.nadstropju objekta zgrajenega leta 2014. Stanovanju pripada lastniško parkirno mesto ter shramba v kleti.

Lokacija stanovanja nudi mir in prijetno zeleno okolje za mlade družine, za vse ljubitelje športa pa je zgolj streljaj stran Športni park Ljubljana.  V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa potrebna infrastruktura (postajališče LPP, osnovna šola, trgovina, restavracija, …).

Stanovanje se ponaša s prijetnim in funkcionalnim tlorisom, ki obsega:  predsobo, kopalnico s kadjo, ločeno dnevno toaleto, svetlo spalnico, kabinet ter moderno opremljeno kuhinjo s kakovostnimi  gospodinjskimi aparati, dnevno sobo z jedilnico in izhodom na prijeten balkon. Stanovanje je orientirano na vzhod – zahod, zato je v prostorih vedno veliko naravne svetlobe.

To bo vsekakor idealna ponudba za vse, ki si želite modernega, varnega stanovanja, kjer so bili uporabljeni kakovostni materiali in oprema. Stanovanje prinaša veliko miru in zasebnosti na odlični lokaciji. Vljudno vabljeni na ogled!

255.000€

Prodaja · Stanovanje (PRODANO)
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Blaž Bižal

blaz@rocco-nepremicnine.si
040 868 368

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (32)