Prodaja · Stanovanje

PROSTORNO IN SVETLO 3 SOBNO STAROMEŠČANSKO STANOVANJE V STROGEM CENTRU MESTA Ciril-Metodov trg, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

Prodamo prestižno 3 sobno stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju staromeščanske stavbe. Objekt je bil zgrajen leta 1800, leta 2012 je bila obnovljena celotna stavba vsa gradbeno obrtniška dela , kot tudi vse inštalacije. Stanovanje je bilo leta 2012 popolnoma obnovljeno (nove inštalacije, obnovljena okna, kakovostna oprema, moderni kopalnici,…). V obnovljeni stavbi je dvigalo. Parkiranje je omogočeno v garažni hiši Kongresni trg.

Stanovanje nudi izjemno lokacijo v strogem središču Ljubljane, zgolj streljaj stran se nahaja glavna ljubljanska tržnica, Ljubljanski grad in vsa potrebna infrastruktura (trgovine, banka, lokali, restavracije, pošta, postajališče LPP, …).

Stanovanje se razteza na 94 m2 površine in obsega: predprostor, dve sodobno opremljeni kopalnici, dve spalnici, utility ter odprto dnevno sobo s kuhinjo in jedilnim delom. Zaradi odlične lege je v stanovanju vedno veliko dnevne svetlobe.  Skozi celotno stanovanje je bil uporabljen kakovosten parket, uporabljeni so bili visokokakovostni materiali in oprema.
Objek je priključen na mestni toplovodni sistem, stanovanje je v celoti ogrevano z talnim ogrevanjem.

Stanovanje je svetlo, prostorno in nudi lep razgled na staro Ljubljano.

To izjemno staromeščansko stanovanje bo popolno za vse, ki si želite živeti v urbanem središču, v bližini kulturnih ustanov in vse potrebne infrastrukture. Stanovanje nudi visoko kvaliteto bivanja na elitni lokaciji in odlično investicijo za naslednje rodove. Vljudno vabljeni na ogled!

440.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Ante Madjar

ante@rocco-nepremicnine.si

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (51)