oddaja · Stanovanje

PROSTORNO IN SODOBNO OPREMLJENO 3 SOBNO STANOVANJE NA IDILIČNI LOKACIJI Ulica bratov Učakar, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

V Kosezah oddamo prostorno, svetlo 3 sobno stanovanje z izjemno teraso in balkonom. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju urejenega terasastega bloka zgrajenega leta 1978. Na objektu je bila leta 2000 obnovljena fasada. Objekt nima dvigala. Stanovanju pripada shramba v kleti objekta.

V naposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (LPP, trgovina, pošta, vrtec, šola, banka, …), odlične so tudi prometne povezave. Izjemna lokacija prinaša veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in tek (Mostec, Rožnik in Koseški bajer), kar bodo cenile predvsem družine in ljubitelji športa.

Prostorno in funkcionalno zasnovano stanovanje obsega: hodnik, kjer se nahaja priročna garderoba, dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, moderno kopalnico s tušem, svetlo spalnico ter otroško sobo. Iz dnevno bivalnega dela je izhod na krasno teraso, spalnica pa nudi izhod na balkon. Stanovanje je sodobno in okusno opremljeno.

Stanovanje je popolnoma prenovljeno (nov hrastov parket, pobeljene stene, …).

Prijetno in mirno stanovanje bo prava izbira za vse, ki si želite živeti v bližini narave ter sprehajalnih poti, vendar se kljub temu ne želite odreči dobrim prometnim povezavam in bližini urbanega središča.

Vljudno vabljeni na ogled!

900€

oddaja · Stanovanje (ODDANO)
Energetska izkaznica:
D

Dodatno

Zemljevid

Agent

Polona Božič Bižal

polona@rocco-nepremicnine.si
040 / 840-554

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (7)