oddaja · Stanovanje

PROSTORNO STANOVANJE V TREH ETAŽAH NA MIRNI LOKACIJI Spodnji Rudnik I, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

Na mirni lokaciji na Rudniku oddamo del hiše, ki v naravi predstavlja stanovanje v treh etažah (208,1 m2). Hiša je lepo vzdrževana in kvalitetno grajena.

Hiša je bila zgrajena leta 1930. Na hiši sta bili leta 1999 obnovljeni streha in fasada. Stanovanje je izjemno prostorno, nudi krasno pokrito teraso (70m2) ter urejeno zunanjo površino-vrt. Pred hišo je nadstrešek za tri avtomobile in možnost parkiranja dodatnih vozil na prostem.

Lokacija je odlična zaradi neposredne bližine obvoznice, urbanega središča, šole, vrtca in nakupovalnega središča.  Lokacija je posebej primerna za družine in ljubitelje športa, saj se v bližini nahajata Golovec in Krajinski park Ljubljansko barje.

Stanovanje nudi funkcionalno zasnovan tloris v treh etažah (P+1+M): v pritličju se nahaja predsoba, delovna soba/delavnica, kurilnica ter pralnica. V 1.nadstropju nas pričaka dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, 2 spalnici ter kopalnica s kadjo. Iz dnevno bivalnega dela je izhod na prostorno pokrito teraso (70 m2). Mansarda obsega knjižnico, kabinet, delovno sobo, 2 spalnici ter kopalnico s kadjo in tušem.  Prvo nadstropje in mansarda sta bila obnovljena leta 1999.

Stanovanje nudi videofon, klimatsko napravo ter toplotno črpalko.

Vsi stroški so vključeni v ceno najema, razen telekomunikacij.

Prostorno in polno opremljeno stanovanje bo prava izbira za vse, ki si želite živeti v bližini narave, vendar se kljub temu ne želite odreči dobrim prometnim povezavam in bližini centra.

Vljudno vabljeni na ogled!

2.250€

oddaja · Stanovanje (ODDANO)
Energetska izkaznica:
D

Dodatno

Zemljevid

Agent

Polona Božič Bižal

polona@rocco-nepremicnine.si
040 / 840-554

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (253)