oddaja · Hiša

PROSTORNA SAMOSTOJNA HIŠA Z IZJEMNIM ZEMLJIŠČEM NA MIRNI LOKACIJI Spodnji Rudnik I, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

Na mirni lokaciji na Rudniku oddamo odlično zasnovano samostojno hišo. Hiša je lepo vzdrževana in kvalitetno grajena.

Hiša je bila zgrajena leta 1930 in skupno obsega 376,4 m2. Na hiši sta bili leta 1999 obnovljeni streha in fasada. Hiša je izjemno prostorna, nudi krasno pokrito teraso (70m2) ter urejeno zunanjo površino-vrt. Pred hišo je nadstrešek za tri avtomobile in možnost parkiranja dodatnih vozil na prostem.

Hiša obsega tri etaže, v pritličju se nahaja stanovanje, ki ima ločen vhod.

Lokacija je odlična zaradi neposredne bližine obvoznice, urbanega središča, šole, vrtca in nakupovalnega središča.  Lokacija je posebej primerna za družine in ljubitelje športa, saj se v bližini nahajata Golovec in Krajinski park Ljubljansko barje.

Hiša nudi funkcionalno zasnovan tloris v treh etažah (P+1+M): v pritličju se nahaja predsoba, delovna soba/delavnica, kurilnica ter pralnica. V 1.nadstropju nas pričaka dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, 2 spalnici ter kopalnica s kadjo. Iz dnevno bivalnega dela je izhod na prostorno pokrito teraso (70 m2). Mansarda obsega knjižnico, kabinet, delovno sobo, 2 spalnici ter kopalnico s kadjo in tušem.  Prvo nadstropje in mansarda sta bila obnovljena leta 1999.

V pritličju se z ločenim vhodom nahaja še dodatno stanovanje, ki obsega predsobo, kopalnico s tušem ter tri sobe.  Stanovanje je bilo leta 2005 obnovljeno.

Hiša nudi videofon, klimatsko napravo ter toplotno črpalko.

Prostorna in polno opremljena hiša bo prava izbira za vse, ki si želite živeti v bližini narave, vendar se kljub temu ne želite odreči dobrim prometnim povezavam in bližini centra.

Vljudno vabljeni na ogled!

3.500€

oddaja · Hiša
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Polona Božič Bižal

polona@rocco-nepremicnine.si
040 / 840-554

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (221)