Prodaja · Stanovanje

prikupno stanovanje v osrčju šiške Verovškova ulica, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

V osrčju Šiške, nedaleč od gimnazije Šiška in Plečnikove cerkve, na vrhu obnovljene staromeščanske hiše se nahaja zanimivo, svetlo, prostorno stanovanje s posebnim čarom. 

Stanovanje meri tlorisa nekaj čez 100 m2, od tega je uporabne površine cca 81 m2. Stanovanje je obrnjeno tako na jug, sever kot tudi na zahod.

Ko vstopimo po starih, romantičnih lesenih stopnicah v povezovalni hodnik, ki služi kot predsoba, se na eno stran odpre večji prostor. Ta lahko služi kot spalni del, ki se ga da z malo domišlije predeliti na dve sobi. V začetu tega prostora je manjša garderobna soba. Na drugi strani povezovalnega hodnika pa se nahaja dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. V srednjem delu, obrnjeno na zahod, z izrednim pogledom na Plečnikovo cerkev, pa se nahaja velika soba, ki ima povezavo s spalnim delom. Nasproti je nastanjena lična koplanica.

Stanovanje je svetlo, razgibano, s šarmom vile iz 30ih let, kar se zrcali v okroglih okencih na straneh hiše in v obliki ostrešja. 

Stanovanje se ogreva na na ljubljanski toplovod, hiša ima upravnika. V kleti spada k stanovanju velika shramba, velika 21,m2.

Če iščete lepo, zanimivo stanovanje za vašo družino, je to nalašč stanovanje za vas. Kontaktirajte nas in z veseljem vas odpeljemo na ogled.

 

271.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Matic Sonnenwald

matic@rocco-nepremicnine.si
040 616 114

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (262)