Prodaja · Stanovanje

Prijetno 4-sobno atrijsko stanovanje na odlični lokaciji ob šoli in zelenih površinah Slomškova ulica, 1290 Grosuplje, Slovenia

Opis

Na mirni lokaciji v urejeni soseski se nahaja moderno zasnovano 4-sobno atrijsko stanovanje.

Lokacija nudi bližino šole, vrtca, zelenih površin ob bližnjem potoku, ter igralne površine. V neposredni bližini se nahajajo šola, vrtec, središče Grosuplja z vso drugo potrebo infrastruklturo, v neposredni bližini pa je tudi dostop do AC povezave.

Poleg resnično hitrega dostopa po AC do Ljubljane, je seveda predvsem za družine pomembna tudi povezava z vlakom oziroma LPP do središča Ljubljane.

Stanovanje se nahaja v urejenem in vzdrževanem dvonadstropnem vila bloku z osmimi stanovanji, prvič pa je bilo vseljeno v letu 2011.

Stanovanje ima uporaben in modernen tloris, ki nudi veliko prostora za veččlansko družino in obesega:

-osrednji dnevnobivalni del z dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo. Iz dnevnega prostora je izhod na pokrito teraso, iz kuhinje pa na zelenico na mirnem in zasebnem atriju.

-stanovanje ima dve kopalnici, od tega je v večji kopalnici s talnim gretjem in kopalno kadjo in wc-jem, še prostor za pralni in sušilni stroj. V manjši kopalnici je poleg wc-ja še dodatna tuš kabina.

-Stanovanje obsega prostorno spalnico z garderobnim delom

– 2 prijetni in dovolj veliki otroški sobi

-poleg tega je v stanovanju še priročna shramba.

V stanovanju je zahvaljujoč funkcionalnemu tlorisu dovolj prostora za shranjevanje, tako je tudi v predsobi prostor z velikimi vgradnimi omarami in omaro za obutev. 

Velika prednost stanovanja je tudi izjemen atrij, ki nudi veliko sonca, ter prostora za piknike, zeliščni vrt, gredo in igro otrok.

Na atriju se na zahodni strani nahaja pokrita terasa z mizo in stoli, ter prostor za žar. Na SV strani pa urejena in zelenica velikosti cca.100 m2, z vrtno hišico za shranjevanje, visoko gredo in vodnjakom za tekočo vodo.

Stanovanje je moderno opremljeno in vključuje lepo ohranjeno opremo izdelano po meri.

Pred blokom se nahajata 2 lastniški pokriti parkirni mesti, ki se nahajata neposredno pred zunanjim vhodom na atrij.

Poleg objekta je tudi manjše, stran od ceste umeščeno in varno otroško igrišče z gugalnicami in trampolinom. Prek ceste se nahaja še večje igrišče s plezalnimi igrali in skupinskimi gugalnicami.

V naselju je veliko mladih družin, kar nudi otrokom veliko možnosti za družbo in brezskrbno igranje na prostem, shema naselja omogoča tudi veliko varnosti brez avtomobilov. Stanovanje je od šole oddaljeno 350m.

Stanovanje je klimatizirano, z veliko steklenimi površinami in zunanjimi žaluzijami, ogrevanje je urejeno prek mestne toplarne.

Vpis v zemljiško knjigo je urejen, stanovanje je prosto bremen. V stanovanju je optika, vgrajen pa je tudi alarmni sistem.

262.000€

Prodaja · Stanovanje (PRODANO)
Energetska izkaznica:
V izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.