Prodaja · Stanovanje

PRIJETNO 3 SOBNO STANOVANJE Z DVEMA BALKONOMA Celovška cesta, Ljubljana, Slovenija

Opis

V Šiški prodamo odlično zasnovano 3 sobno stanovanje, ki se nahaja v urejeni in obnovljeni večstanovanjski hiši zgrajeni leta 1960.  Na hiši je bila leta 2007 obnovljena streha ter leta 2010 obnovljena fasada. Stanovanju pripadata 2 lastniška parkirna mesta pred hišo ter shramba.

V neposredni bližini objekta se nahaja vsa potrebna infrasturktura (LPP, AC, trgovina, šola, vrtec, pošta, banka, …). Streljaj stran se nahaja Koseška tržnica, Koseški bajer in Večna pot, ki nudi lepo urejene sprehajalne poti in veliko možnosti za rekreacijo.

Stanovnje je bilo popolnoma prenovljeno. Leta 2010 so bila obnovljena okna ter instalacije.

Stanovanje nudi prijeten in uporaben tloris, ki obsega: predprostor, spalnico, otroško sobo, kopalnico s tušem ter dnevno bivalni del, ki je delno ločen od jedilnice ter kuhinjske niše. Stanovanju pripadata dva balkona dostopna iz spalnice ter iz dnevne sobe. Po celotnem stanovanju je uporabljen parket.

Stanovanje je neopremljeno.

Stanovanje se ponaša funkcionalno razporeditvijo in odlično lokacijo, ki prinaša nešteto možnosti za rekreacijo.  Odlična ponudba za vse generacije. Vljudno vabljeni na ogled!

225.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Blaž Bižal

blaz@rocco-nepremicnine.si
040 868 368

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (253)