oddaja · Pisarna

Odličen poslovni prostor na frekventni lokaciji Jurčkova cesta, 1000 Ljubljana, Slovenia

Opis

Oddamo poslovni prostor v prijetnem poslovno stanovanjskem manjšem objektu. Prostor je je kvadrataste oblike z lastnimi sanitarijami, čajno kuhinjo in tremi zunanjimi parkirnimi mesti pred vhodom.

Prostori so zelo svetli in primerni za mirno dejavnost (zastopništvo, predstavništvo, pisarniško dejavnost, studio, showroom, priročno skladišče za internetno prodajo in podobno).

Prostori so resnično prijetni, svetli in bodo nudili dobro atmosfero.

Cena najema poleg reprezentativnega prostora vključuje tudi:

3 parkirna mesta pred poslovnim prostorom; snaga – odvoz odpadkov; klimatsko napravo (ogrevanje, prezračevanje in hlajenje); varovanje – alarm z zunanjo sireno in povezavo z varnostno službo Sintal; nadzorne kamere z možnostjo pregleda dogodkov;

opremljeno čajno kuhinjo (2x el. steklokeramična ploča, umivalnik, priročni hladilnik);

kvalitetno notranjo opremo poslovnega prostora (2x pisalna miza; 2x kvaliteten pisarniški stol; 3x predalnik za pisalno mizo; 1x sejna miza; 4x stoli za sejno mizo; 1x regali za fascikle; avtomat za hladno in vročo vodo; trezor

-stroške urejanja okolice (košenje trave, urejanje okrasnega cvetja, grmičevja in cipres-žive meje).

Strošek ogrevanje ter poraba tople in hladne vode se plačuje pavšalno 70 EUR/mesec, ki je razdeljen na 12 mesecev kot obročno odplačevanje in se v primeru predhodne prekinitve pogodbe obračuna z varščino glede na celoletni znesek letnega stroška. Elektika se obračuna mesečno na podlagi odštevalnega števca (normalna raba cca. 20-25 EUR/mesec).Internetni priključek uredi in plačuje najemnik sam (A1 ali Telekom). Nepremičnina se oddaja za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Na voljo v štirinajstih dneh po podpisu najemne pogodbe.

Varščina je v višini ene najemnine.

Pogoj najemodajalca je, da najemnik prevzame del plačila agencijske provizije in sicer v višini ene najemnine + 22% DDV.

750€EUR /mesečno

oddaja · Pisarna Poslovni prostor Prostor za storitve (ODDANO)
Energetska izkaznica:
V pridobivanju

Dodatno

Zemljevid

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (253)