Prodaja · Stanovanje

MODERNO ZASNOVANO 4 SOBNO STANOVANJE V BLIŽINI NARAVE IN ŽIVAHNEGA OSRČJA PRESTOLNICE Viška cesta, 1000 Ljubljana, Slovenija

Opis

Na Viču prodamo moderno zasnovano 4 sobno stanovanje, ki se nahaja v urejeni in mirni okolici. Sodoben objekt je bil zgrajen leta 2009, poudarek je na kakovostnih materialih, odlični razporeditvi prostorov ter zasebnosti. Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v varovani garaži ter shramba.

Objekt se ponaša z odlično lokacijo blizu urbanega središča. Nahaja se v bližini Rožnika, ki nudi veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. V okolici objekta je na voljo vsa potrebna infrastruktura (trgovina, postajališče LPP, banka, šola, vrtec, …).

Moderno stanovanje odlikuje premišljen in prijetno razgiban tloris: pri vstopu v stanovanje nas pričaka prostoren hodnik z vgradnimi omaram ter dnevna toaleta.  Hodnik popelje do osrednjega prostora, kjer se nahaja minimalistično opremljen dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico. Kuhinja je opremljena s kakovostno opremo ter vsemi potrebnimi kuhinjskimi aparati. Iz osrednjega dela je izhod na prijeten balkon. Ločeno se nahaja spalni del, ki predstavlja glavno spalnico z izhodom na balkon, dve otroški sobi ter moderno kopalnico.

Stanovanje je bilo zasnovano v modernem funkcinalnem slogu, veliko steklenih površin, omogoča vrhunsko udobje ter veliko miru in zasebnosti.

V vseh prostorih je vgrajena klimatska naprava, ogrevanje je na plin.

Stanovanje nudi visoko kvaliteto bivanja ter zagotalja veliko mero zasebnosti na izjemni lokaciji. Vljudno vabljeni na ogled!

385.000€

Prodaja · Stanovanje
Energetska izkaznica:
C

Dodatno

Zemljevid

Agent

Blaž Bižal

blaz@rocco-nepremicnine.si
040 868 368

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (262)