Prodaja · Dvojček

Moderen nizkoenergetski dvojček v Domžalah 1230 Domžale, Slovenia

Opis

Na odlični lokaciji v bližini vse infrastrukture, prometnih povezav, središča Domžal in rekreacijskih površin se nahaja moderno zasnovan dvojček z uporabnim tlorisom.

Dvojček, katerega oglaševana cena vključuje izgradnjo na ključ do V.gradbene faze, v dveh etažah nudi prijetno bivanje za družino z več otroki.

Pritlična etaža obsega predsobo, prostoren in svetel dnevno bivalni del z kuhinjo, jedilnim kotom in dnevno sobo, ter dnevno toaleto, utility-servisni del in predprostor z uporabnim delom za vgradne omare.

1.nadstropje nudi dovolj prostora za 3 spalnice in 2 kopalnici. Ena od spanic ima lastno kopalnico in dodatni garderobni del, funkcionalna razporeditev pa omogoča tudi dodatno otroško sobo za večje družine.

Dvojček ima ugodno južno lego in zato dovolj svetlobe in lep pogled na jugovzhodni del.

Gradnja je kvalitetna in sicer je pod hiša pod temeljno ploščo izolirana z 20 cm debelo stirodur izolacijo, zidana pa klasično z opeko.
Streha je dvakrat hidro izolirana, toplotno pa z 30 cm debelo stiropor izolacijo, fasada bo oblečena
z 16 cm debelo izolacijo. Troslojna okna so kvalitetna, proizvajalca Termoglas, z 92 mm debelim profilom, ter nudijo primerno zvočno in toplotno izolacijo.
Gretje je lahko na plin ali z toplotno črpalko, ki je lahko na strehi. Narejena je predpriprava za rekuperacijo zraka.
Ob hiši na severni strani je lahko nadstrešek za avto ali garaža.
Cena vključuje kvalitetno končno izvedbo do V.gradbene faze, finalno ureditev okolice, ter po dogovoru dodatno ureditev kamin, toplotne črpalke in dokončna izvedba nadstreška (predpriprava oziroma tuljava za vse tri zadeve je že vključena v ceni).
Enota dvojčka je odlična izbira za vse, ki si želite kvalitetne in moderne novogradnje, ki bo nudila sodobno bivanje in nizke stroške na dobri lokaciji ob vsej infrastrukturi.

 

 

275.000€

Prodaja · Dvojček Novogradnja (PRODANO)
Energetska izkaznica:
V izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.