Prodaja · Hiša

Lična hiša streljaj od Kamnika 1241 Kamnik, Slovenija

Opis

Malo naprej od centra, po cesti, ki se vije skozi Kamnik, strmo navkreber zagledamo lično z okusom prenovljeno hišo.

Hiša ima kar nekaj svojega zemljišča, ki jo obdaja, tudi svojo eksterno vinsko klet. Na eni strani jo varuje hrib, na drugo pa se odpre pogled proti zahodu v smeri Kamnika,

Znotraj je precej logično in smotrno urejena, prostorna in kvalitetno opremljena. V  visokem pritličju se nahajajo dnevni prostori, vključivši jedilnico, dnevni prostor, kuhinjo in toaleta na eni strani in kopalnica otroška soba na drugi strani stopnic. Po širokih zračnih stopnicah se povzpnemo v zgornje nadstropje, kjer nas pričaka odprt zračen prostor, ki se razteza na eni strani do kopalnice in na drugi strani do dveh spalnic in gardrobnih sob.

V pritlični kleti se nahajajo prostorna garaža, kletna kuhinja in velika soba s pravim kmečkim zapečkom. V hiši najdemo tudi več dodatnih manjših prostorov, ki so namenjeni shranjevanju. Vsa oprema je kvalitetna in v skrbno vzdrževana.  Okoli hiše se vije balkon, ki se v zadnjem delu hiše, ki gleda na travnike za hišo, razširi v večjo teraso namenjeno piknikom. Hiša je bila popolnoma obnovljena. Od vseh inštalacij do strehe.

Hiša je ravno prav oddaljena od mestnega vrveža in ravno prav blizu narave. Če vam je po godu prostorna, lično opremljena hiša blizu narave in ob enem blizu naselja, nas kontaktirajte in z veseljem bomo ustregli vašim željam.

290.000€

Prodaja · Hiša (PRODANO)
Energetska izkaznica:
v izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

info@rocco-nepremicnine.si
051 611 558

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.