Prodaja · Zemljišče

Čudovito zemljišče ob obrežju Kamniške Bistrice v neposredni bližini središča Domžal

Opis

Na vrhunski lokaciji ob samem zelenem pasu obrežja Kamniške Bistrice se v središču Domžal nahaja čudovito komunalno opremljeno zemljišče.

Lokacija v neposredni bližini središča Domžal poleg odlične pozicije v naravnem in mirnem okolju nudi veliko prednost bližine vse infrastrukture, šole, vrtca, nakupovalnega središča in dobrih prometnih povezav z Ljubljano. Lokacija bo navdušila tudi vse željne rekreacije saj so tik ob zemljišču urejene sprehajalne površine in poti za tek oziroma kolesarjenje.

Zemljišče velikosti 902m2 na urejenem in vzdrževanem ravnem terenu je komunalno opremljeno s kanalizacijskim, elektro in telekom priključkom. Tudi priključek na vodo je v neposredni bližini. 

Zemljišče ima že plačan komunalni prispevek in izdelan projekt za gradnjo enostanovanjske hiše. Prav tako je izdano gradbeno dovoljenje še veljavno. Pričetek gradnje je torej mogoč resnično v najkrajšem možnem času.

Zemljišče z izdelanim projektom nudi možnost izgradnje prijetne novogradnje, ki združuje vse prednosti kombinacije klasičnega in modernega. Parcela je lepe oblike in bo na vrtu nudila veliko zasebnosti in miru. Dostop z vozilom je urejen po asfaltirani ulici, ki pa je je slepa ulica in zato zaradi umirjenega prometa tudi izjemno primerna za mlade družine.

ZK stanje urejeno, prav tako je nepremičnina prosta bremen.

Vljudno vabljeni na ogled.

165.000€

Prodaja · Zemljišče (REZERVIRANO) Tloris: Tloris (pdf)

Dodatno

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (5)