Prodaja · Hiša

Čudovita in moderna družinska hiša na izredno mirni lokaciji v bližini Domžal 1230 Prelog, Slovenia

Opis

Na odlični lokaciji v bližini vse infrastrukture se na koncu slepe ulice nahaja prijetna in urejena družinska hiša.

Hiša se nahaja na odlični in sončni lokaciji ob obronku gozda, ter s tem tudi zaščitenega pasu oziroma varstvenega območja Nature 2000. V bližini so urejene sprehajalne poti in trim steza, ob Kamniški Bistrici v neposredni bližini pa je tudi daljša urejena pot primerna za tek in zahtevnejšo rekreacijo.

 

Lokacija je izredno dobra zaradi odlične povezave s središčem Ljubljane in centrom Domžal. Tako so v neposredni bližini avtocestni priključek, železniška postaja, nova šola in vrtec, ter vsa potrebna infrastruktura vključno z trgovinami, lekarno, ter športno infrastrukturo.

Hiša ime lep in funkcionalen tloris, ki skupno obsega 344m2.

V pritličju zajema hiša 178 m2, ter obsega prostoren in svetel dnevno bivalni del z dnevno sobo s kaminom, jednilni kot, ter izredno funkcionalno in moderno kuhinjo. Seveda je iz dnevno bivalnega dela izhod tudi na pokrito teraso. Poleg tega je v pritličnem delu tudi spalnica z vodno posteljo, kopalnica z jacuzzijem, dnevna toaleta, utiliti, shramba, ter prostorna garaža za 2 avtomobila. Poleg garaže so tudi servisni prostori-kurilnica z delavnico, ter ločena kolesarnica.

Zgornje nadstropje hiše (165m2) obsega tri spalnice (ena trenutno služi pisarni), kopalnico, savno in prostorno telovadnico-fitnes. Ena od spalnic v zgornjem nastropju ima tudi prijeten balkon. Hiša se prodaja v celoti opremljena s pohištvom po meri in vsemi gospodinjskimi aparati, ki prav tako ostajajo v hiši.

Hiša ima vgrajen centralni sesalni sistem in tudi centralno klimatsko napravo, ki hladi dnevne prostore in dve spalnici orientirani na zahod. Ogrevanje je talno in radiatorsko s kurjavo na olje. Možnost je tudi ogrevanje na plin, saj je priključek za plin že v hiši. Hiša je izjemno kvalitetno izdelana, vgrajene ima vrhunske materiale, masivno stavbno pohišptvo višjega cenovnega razreda, je dobro toplotno in zvočno izolirana.

Zelenica okoli hiše je opremljena z namakalnim sistemom z lastnim vodnim zajetjem s popolno avtomatiko in robotom za košnjo trave. Parcela je ograjena s kovano ograjo, tako dvoriščna kot garažna vrata pa se odpirajo na elektriko z daljinskim upravljanjem. Prav tako je na vrtu postavljen zidan žar.

Hiša bo navdušila vse, ki si željjo hiše, ki jo odlikuje kombinacija brezčasnege klasičnega videza in moderne zasnove, ki se odraža v funkcionalnem tlorisu in kvalitetni izvedbi. Predvsem pa bo hiša navdušila družine, ki si želijo udobja, bližine vseh šolskih in obšolskih dejavnosti.

670.000€

Prodaja · Hiša (PRODANO)
Energetska izkaznica:
Energetski razred D

Dodatno

Zemljevid

Agent

Anže Lenče

anze@rocco-nepremicnine.si
031 821 819

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.