Prodaja · Apartma

Luksuzen apartma na idilični lokaciji v osrčju Kranjske Gore Gasilska ulica 6, 4280 Kranjska Gora, Slovenija

Opis

V centru Kranjske Gore prodamo prestižen apartma, ki se nahaja  v kvalitetno grajenem večstanovanskem objektu. Objekt je bil zgrajen leta 2007, ponaša se z odličnimi tlorisnimi rešitvami, vrhunskimi materiali in edinstveno gradnjo. Apartmaju pripada klet v izmeri 8,60 m2 ter dve parkirni mesti.

Lokacija je resnično idilična. Kranjska Gora nudi pestro kulinarično ponudbo in je izjemno popularna turistična destinacija.  Zelena okolica nudi veliko možnosti za rekreacijo v vseh letnih časih.

Apartma je zasnovan kot dupleks. V spodnji etaži, takoj za vrati, je uporabno locirano manjše stranišče, mimo katerega se razširi pogled v dnevni prostor, podaljšan v jedilnico in na koncu v kuhinjo. Na drugo stran se pogled zaključi na balkonu (7,60 m2) s krasnim razgledom. Ločeni od osrednjega prostora sta dve sobi, garderoba in kopalnica. V zgornjem razdelku je še ena podstrešna spalnica in delovni prostor, ki sta povezana s spodnjo etažo z lesenimi, stilnimi stopnicami.

Apartma nudi zgolj najboljše materiale, marmor, macesnova okna, vrhunske aparate in dizajnersko pohištvo. Veliko pozornosti so namenili tudi najmanjšim detajlom, kar je posledično ustvarilo krasen kontrast med minimalizmom in eleganco.

Ogrevanje je na plin.

Objekt je lepo umeščen v sosesko in okolje. Urejena zelena okolica nudi kakovostno življenje in luksuz v bližini se potrebne infrastrukture.

Vljudno vabljeni na ogled!

275.000€

Prodaja · Apartma (PRODANO)
Energetska izkaznica:
Razred C 37 kWh/m2a

Dodatno

Zemljevid

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

info@rocco-nepremicnine.si
051 611 558

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (7)