Prodaja · Dvojček

Prijeten dvojček na izredno mirni in sončni lokaciji v Podutiku 1000 Ljubljana, Slovenia

Opis

Na mirni lokaciji v urejenem naselju se nahaja prostoren dvojček. Lokacija v Podutiku nudi bližino vrtca, šole, vse infrastrukture in AC ringa. Prav tako je lokacija odlična zaradi dostopnosti do središča mesta in rekreacijskih površin v neposredni bližini.

Hiša ima uporaben tloris, ki v treh etažah obsega 260m2. Prav tako hiši pripada prijeten vrt, ter parkirna mesta v dvoriščnem delu.

Pritličje dvojčka zajema dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico z dostop do zunanjega atrija. Prav tako pritličje obsega predprostor z garderobno sobo, dnevno toaleto s tušem, shrambo, kolesarnico in dodatno sobo/pisarno. Pisarna je v originalnem tlorisu sicer namenjena garaži.

Nadstropje obsega štiri prostorne spalnice, utility, garderobo in kopalnico.

Mansarda obsega prostor s savno, tuš kabino in umivalnik ter večnamenski prostor za druženje.

Hiša je zelo lepo vzdrževana. Delna obnova je bila leta 2013, ko so se zamenjala vhodna vrata in spodnji del hiše, tla in vsa oprema skupaj z novo rustikalno masivno leseno kuhinjo. Hiša ima tudi lani novo plinsko peč ter je zelo dobro izolirana zato so tudi stroški izredno nizki. Ogrevanje je urejeno tudi z kaminom v dnevno bivalnem delu.

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, LPP, šola, vrtec, pošta, otroško igrišče, sprehajalne poti, gozd, npr. Toško čelo je dostopno peš, končuje se tudi gradnja privatne dvojezične osnovne šole in vrtca Montessori v neposredni bližini. Center mesta je dostopen s kolesom.

 

450.000€

Prodaja · Dvojček Hiša
Energetska izkaznica:
V izdelavi

Dodatno

Zemljevid

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

info@rocco-nepremicnine.si
051 611 558

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (256)