PRAVNO OBVESTILO O UPORABI SPLETNEGA MESTA www.rocco-nepremicnine.si

Omejitev odgovornosti

Spletno mesto www.rocco-nepremicnine.si je bilo oblikovano z namenom predstvitve nepremičninske agencije Rocco, ter širšo javnost seznanjati s ponudbo nepremičnin. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja. Rocco nepremičnine d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Pridržujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Agencija Rocco nepremičnine d.o.o. bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Agencija Rocco nepremičnine d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takšnih sprememb.

Avtorske pravice

Vse informacije, tekstovna besedila in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir navedena agencija »Rocco nepremičnine d.o.o«.

Varovanje zasebnosti

Agencija Rocco nepremičnine d.o.o. se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Piškotki

Spletno mesto www.rooco.nepremicnine.si uporablja piškotke za namene nemotenega delovanja spletne strani, zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje in varnosti, ter z namenom, da vam lahko ponudimo optimalno izkušnjo pri obisku in izboljšamo spletno mesto. Več o oporabi piškotkov si lahko preberete tukaj.