Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

051 611 558

info@rocco-nepremicnine.si

instagram

Podjetja, ki jih z veseljem priporočamo.

Arhimetrics
Arhimetrics združuje skupino mladih in kreativnih ustvarjalcev, ki sta jo leta 2011 ustanovila arhitekta Dare Vasiljević in Tanja Špan Vasiljević. Arhimetrics rešitve so vedno drugačne in raznolike, so rezultat podrobne analize in premišljenega eksperimentiranja, odraz strastnega dela in iskanja pomena v najmanjših detajlih.

Art optika
Art optika d.o.o., veriga optik in okulističnih ambulant po vsej Sloveniji z najdaljšo tradicijo, kjer dobite kakovostno in strokovno celotno ponudbo kontrole in korekcije vida.

Autodelta
Podjetje Autodelta je uradni in pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila Volkswagen, Audi in Škoda.

Decor Design
DECOR & DESIGN je podjetje z družinsko tradicijo, ki se že 29 let ukvarja s projektiranjem in oblikovanjem notranjih prostorov ter s prodajo svetovno priznanih blagovnih znamk za interier.

Gostilna Surc
Prekrasna, neokrnjena narava, svež zrak, prijeten ambient so atributi gostilne, zato se prepustite našim kuharjem, da vas razvajamo z okusi domače kuhinje.

Gredič
Prepustite se naši izbrani ponudbi v idilični vinski regiji na stiku alpskih in mediteranskih vplivov.Gredič je butični hotel, ki združuje bogato zgodovino in sodobne vplive.

Imperial
Že več kot desetletje oblikujemo unikatna potovanja, dogodke in nove produkte na področju turizma, za izbran okus.

Interrier
Ponujamo najbolj trendovske svetovne proizvajalce kopalniške opreme, masažne bazene, savne, armature, tako za kopalnice, kot tudi za nove kuhinjske prostore, moderne radiatorje in biokamine, ter širok razpon keramike, mozaikov in parketov za vse prostore vašega novega doma, s katerimi lahko opremite tako notranje kot tudi vse zunanje talne, stenske ali stropne površine.

Jakinet
Zaposleni v JAKINET – Grafičnem centru sodelujemo v kreativnem okolju in smo v stalnem stiku z najsodobnejšimi tehnologijami. Cenimo predanost, samoiniciativnost in kreativno razmišljanje.

Jakončič
Družinsko kmetijo Jakončič najdete na koncu grebena Kozane, ki se začne z gričevnatim reliefom Šmartnega, nato pa se preko Kozane nadaljuje v Furlanijo v Italiji.

Kreativna Tovarna
V kreativni tovarni skrbimo za izdelavo spletnih strani in interaktivno predstavitev vašega podjetja na spletu ter v tisku. Izdelujemo sodobne spletne strani, ki sledijo trendom v oblikovanju in tehnologiji ter načrtujemo dobro uporabniško izkušnjo.

Lab Architects
Naš studio odlikuje posebna pozornost do podrobnosti, saj verjamemo, da so pokazatelj kakovostne arhitekture.

Matej Halozan

Mič Styling
Kreiranje las je umetnost so-oblikovanja individualnega stila in modnih trendov. V našem delu se neprestano prepletajo individualnost, osebne lastnosti, moda in življenjski stil.

Multiplan
Arhitekturni biro, ki sta leta 2007 v skupnem partnerstvu ustanovila Aleš Žnidaršič in Katja Žlajpah, deluje v Ljubljani. Multiplan arhitekturni studio se na širši ravni predstavlja z interdisciplinarnim delom, načrtovanjem različnih prostorskih zvrsti in meril, kjer se v medsebojnem prepletanju išče vez med sedanjostjo, preteklostjo ter lokalno identiteto.

Nava Arhitekti

Nordic
Spletna trgovina NORDIC by Petra Majdič s svojo ponudbo in informacijami bogati odnos njenih kupcev do aktivnega preživljanja prostega časa v obliki športnih aktivnosti in zavedanja, kako pomembna naložba za zdravje je kakovostno gibanje v naravi.

Nova Showroom
IDEJE IN STORITVE ZA PRIJETNO BIVANJE.Naša obljuba je preprosta. Lahko vam pomagamo najti ideje in načine, zaradi katerih bo vaš prostor postal takšen, da boste v njem zadovoljno živeli oziroma uspešno delali. Pridite in nas preizkusite. Vaše zadovoljstvo je del načrta.

Restavracija Cubo 
Celostna zgodba hrane, ambienta in ekipe.

SH Global
Gradnje stanovanjsko-poslovnih objektov in kompleksov za znane stranke ter trg.

SoNo
arhitekturnem biroju SoNo Arhitekti je združena nova generacija slovenskih arhitektov, ki ustvarjajo sodobno, kvalitetno arhitekturo, ki nastaja kot preplet arhitekturne teorije, študija in raziskav lokacij, inovacij in preizkušanja novih materialov ter načinov gradnje.

Sparkasse
Banka malim in srednje velikim podjetjem ter fizičnim osebam, ki iščejo prilagodljive bančne rešitve, storitve in osebni pristop.

Srebrna Žlica
V Srebrni žlici najdete blagovne znamke svetovno priznanih. Zajemite življenje, ki se ponavadi skriva čisto blizu nas, tudi v krožniku dobre domače juhe, na lepo pogrnjeni mizi.

Stena
STENA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989. Vse od začetka deluje na področju gradbeništva in sledi cilj po kvaliteti, ustrežjivosti ter poslovne uspešnosti.
V letih do danes je STENA postala prepoznavno gradbeno podjetje z mnogimi referencami in zadovoljnimi naročniki.

VBT
Podjetje VBT d.o.o. je srednje veliko in družinsko vodeno podjetje, ki se je v letih obstoja dodobra zasidralo na slovensko tržišče. Podjetje ponuja svojim strankam širok spekter del visoke in nizke gradnje ter prevoznih storitev. Naš poudarek je na kakovosti, strokovnosti in inovativnosti.

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.