Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ni podatka Ogledov nepremičnine: 1276

Vrhunsko posestvo na mirni lokaciji z utečeno turistično dejavnostjo v bližini Prebolda

prodamo      650.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • -velika posest v enem delu
 • -utečena turistična dejavnost

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Dvorišče
 • Gradbena faza: 5
 • Nadstropje: P+1+M
 • Zgrajeno: 2002
 • Energetski razred: D (60 - 105kWh/m2a)
 • Zemljišče: 15739 m2
 • Parkirišča: 30

Notranje površine

 • Skupna površina: 308 m2
 • Število sob: 7
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 3

Opis

Na odlični lokaciji v zeleni okolici v neposredni bližini obrežja Savinje se v Sescah pri Preboldu nahaja veliko posestvo s hišo in urejenimi športnimi površinami.

Sesce pri Preboldu z okolico je odlična lokacija za vse željne rekreacije in navdušence sproščenega bivanja v neokrnjeni naravi. Je idealen kraj za vse, ki želijo pobegniti od stresnega vsakdana in se sprostiti v podeželskem raju. Prebold ima odlično lego na južnem robu Savinjske doline in je le 60 km oddaljen od Ljubljane in 20 km od Celja, izvoz z avtoceste pa je oddaljen dober kilometer.

Večji del občine Prebold obsega hribovit svet, kjer so se razvili kmečki turizem, pohodništvo, plezanje ter jadralno padalstvo. Urejene kolesarske poti, ki poleg ravninskega pokrivajo tudi hriboviti svet, privlačijo vse številnejše kolesarje. Poleg razgibanega površja je občina bogata z vodami in nudi možnost ribolova in vodnih športov. Pohodnike navdušuje hribovje, ki se preko Žvajge, Golave in Homa vzpenja do višjih vrhov: Tolstega vrha, Reške planine in do najvišje Mrzlice. Občini Prebold je uspelo zadržati povezanost neokrnjene narave s prijaznostjo domačinov in bogato kulturo, prepleteno s skrivnostnim pridihom preteklosti, kar z gostoljubnostjo danes tvori biser podeželja.

Posest na mirni lokaciji v neornjeni naravi sestoji iz zemljišča na katerem se nahajajo teniška igrišča, igrišče za odbojko, prostor za Glamping in vzdrževan objekt z stanovanjem in gostinskim delom objekta.

Zupanc Plac – znan tudi kot Športni center Šešče je že od leta 1989 unikatni športno-rekreacijski center za prirejanje zabav, piknikov, sproščenih poslovnih kosil in teambuldingov v osrčju Savinjske doline, v neokrnjeni naravi ob reki Savinji. Poleg gostinskega objekta s sončno teraso, ponuja Zaupanc Plac v uporabo 5 tenis igrišč (na dveh možnost igranja tudi ponoči), beach volley igrišče, na katerem je mogoče organizirati tudi nogomet ali rokomet na mivki in neskončne površine travnikov primerne za igranje nogometa ali druge športno-animacijske igre. Turistično dejavnost so prilagodili novim trendom in uspešno zagnali ponudbo Glampinga. Zupanc Plac je tudi znan teambuilding prostor za vecja podjetja in zaradi idilične lokacije ob Savinji in v zeleni naravi tudi prostor z moznostjo organiziranja porok.

Predmet prodaje je celotna posest, ki skupno obsega več kot 1,5ha zemljišča z vsemi pripadajočimi objekti.

Družinski glamping resort, ki je lahko izven turistične sezone tudi prireditveni prostor za organizacijo večjih teambuildingov ali porok v Spodnji Savinjski dolini, na samotni lokaciji v naravi ob reki Savinji, 5 min od izvoza avtoceste A1.

V sklopu prodaje so tudi 3 glamping hiške, ter 7 glamping šotorov, za sprejem do maksimalno 50 gostov. Možnost razširitve tudi do 500 spalnih kapacitet.

Možnost organiziranja parkirišč za avtodome.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika