Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Maribor Ogledov nepremičnine: 1895

VRHUNSKO 5 – SOBNO STANOVANJE S PRELEPIM RAZGLEDOM

prodamo      277.204 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • VELIKA TERASA
 • NADSTANDARDNA NIZKOENERGIJSKA GRADNJA

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Terasa
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Nadstropje: 4
 • Zgrajeno: 2020
 • Energetski razred: EI v izdelavi

Notranje površine

 • Skupna površina: 153.5 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 4
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Dvigalo
 • Garaža
 • Talno gretje

Opis

Elitna novo nastajajoča soseska se nahaja  v objemu Pekrske gorce med Erjavčevo ulico in Pekrsko cesto, v MČ Studenci. Nudi vam mirno okolje s prelepimi panoramskimi razgledi na Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko.

Okolica ni gosto pozidana in nudi pravo mero zasebnosti ter miru. Naselje je prava izbira za vsakogar, ki želi stanovati na mirni lokaciji obdani z naravo in v neposredni bližini mesta ter vseh drugih pomembnih dejavnosti. Lokacija nudi tudi veliko možnosti rekreacije v naravi.

Objekt zajema ekskluzivnih 2 x 18 modernih nizkoenergijskih funkcionalnih stanovanj, tipa PREMIUM IN PRESTIGE, veliko steklenih površin z ložami ali atriji ter podzemnimi garažnimi mesti (1 ali 2 parkirna mesta). Objekt ima 2 vhoda in 2 dvigala. Dostopnost in stanovanja v pritličju so prirejena tudi za invalide.

5 TOP RAZLOGOV ZA VAŠ NAKUP

CENA: najugodnejši nakup – zaradi ekskluzivnih energetskih rešitev se pri obratovanju stanovanja povrne vložek investicije (minimalni stroški ogrevanja in hlajenja ter priprava tople sanitarne vode s TČ).

LOKACIJA: mikro naselje v naravi, v objemu Pekrske gorce in v bližini centra MB ter institucije Doma pod Gorco (udobno in sproščeno bivanje tudi ob uporabi medicinsko – gostinskih in tehničnih storitev).

ARHITEKTURA: brezčasna arhitektura zaradi katere bodo stanovanja dolgoročno privlačna za nakup – investicija ohranja vrednost. Stanovanja s panoramskim pogledom.

NADSTANDARDNA GRADNJA: klasični tip gradnje (opeka + AB) in večji stekleni elementi ter premium vgrajeni materiali (odlična mikroklima bivanja). Nadstandardna višina stropov v stanovanju = 275 cm.

EKSKLUZIVNE ENERGETSKE REŠITVE: energetska neodvisnost z izrednim udobjem bivanja (talno gretje in pasivno hlajenje z individualno TČ).

Stanovanje, ki bi vam ga radi predstavili sestavlja predsoba v velikosti 7,3 m2, bivalni prostor – 43,7 m2, soba – 9,2 m2, soba – 16,6 m2, soba – 11,8 m2, soba – 11,8 m2, kopalnica – 4,3 m2, kopalnica – 6,8 m2, utility – 3,4 m2, shramba 3,3 m2, hodnik – 9,9 m2. Stanovanje še odlikuje terasa s prelepim pogledom v velikosti 25,4 m2. Skupna površina dela stavbe je 153,5 m2.

Cena stanovanja z DDV je 277.204,73 €.

V ceno zajeto: Talno ogrevanje in hlajenje z lastno toplotno črpalko + lastniška kletna shramba + skupna kolesarnica + skupni komunikacijski prostori.
V ceno ni vključena sanitarna oprema (umivalnik, wc školjka, bide, tuš zastori), armature in svetila ter PM.

Opcijsko doplačilo: 1 x parkirno mesto v kleti = cca. 10.000,00 € + DDV ali 2 x zaporedno parkirno mesto v kleti = cca. 18.000,00 € + DDV.

Če si želite več informacij o razpoložljivih enotah v moderni novogradnji vseljivi spomladi 2020 nas kontaktirajte. Stanovanja za vse generacije nudijo udobje in kvalitetno bivanje na skupnih površinah med 62,3 m2 in 177,6 m2.

Vljudno vabljeni na predstavitev, da prisluhnimo vašim željam in vam jih pomagamo uresničiti!

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika