Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana - Trnovo Ogledov nepremičnine: 1211

Unikatna in razgibana družinska hiša na odlični in mirni lokaciji

prodano      750.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Balkon, Dvorišče
 • Ogrevanje: Drva
 • Zgrajeno: 1938
 • Obnovljeno: 1999
 • Energetski razred: G (210+ kWh/m2a)
 • Zemljišče: 536 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 270 m2
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Polno opremljeno

Opis

V neposredni bližini centra se nahaja lepa družinska hiša, ki je polna navdušujočih atrhitektrurnih rešitev.

Lokacija razpeta med centrom in naravo je prava redkost. V neposredni bližini se nahaja nov zeleni del s parkom od Gradaški, za sprehode, rekreacijo in športne aktivnosti pa je nedaleč tudi Tivoli z Rožnikom in trim stezo v Mostecu. Izjemno blizu je tudi eno najlepših delov obrežja Ljubljanice ob Ljubljanski Špici.

Poleg lepe zelene okolice je vilka prednost bivanja na tej odlični lokaciji tudi 600 m2 velika parcela z urejenim vrtom.

Sodobno bivanje je zagotovljeno z zanimivo povezavo dveh objektov, ki skupaj tvorita lepo celoto in nudita intimo v spalnem delu in udobje v dnevbno bivalnem delu. Leta 1938 zgrajena hiša v modernističnem slogu je z hodnikom oziroma mostom povezan z atrijskim razkošnim dnevno bivalnim delom. Arhitektura v obeh objektih temelji na ločitvi intime in dogajanja, ki ju potrebujemo v različnih delih dneva, v različnih letnih časih in nenazadnje v različnih življenjskih obdobjih. To sodobno vodilo je bilo v celoti uporabljeno pri snovanju tlorisa, katerega sekvenca prijetno razgibanih prostorov se prilagaja organiziranemu dnevnemu središču stanovanja in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

V dnevno bivalnem atrijskem delu se nahaja prijetna dnevna soba z razkošnim jedilnim kotom in moderno kuhinjo. Poleg tega v tem delu najdemo še praktičen kabinet, ki lahko služi mirni pisarni, ter urejeno kopalnico.

V hiši, do katere vodi hodnik se nahaja veliko število sob, prostorna kopalnica in graderobna soba. Hiša nudi veliko prostora tudi za številčno družino. Za družine prednost predstavlja tudi bližina vrtca šol in vse potrebne infrastrukture. Poleg spalnic in kopalnice, se v polkleti hiše nahajajo večnamenski prostori in prostor s pečjo na kurilno olje. Na parceli je sicer tudi plinski priključek, kot tudi lastni elektro in telekomunikacijski priključek.

Poleg hiše se nahaja garaža, do katere vodi urejen prodnat dovoz.

Hiša bo navdušila vse, ki si želijo bivati na izjemni lokaciji. Hišo bodo cenili vsi, ki jih prevzamejo manj običajne rešitve, ki so namenjene preslikavi obstoječega stanja v sodobne bivanjske enote. Seveda pa hiša predstavlja tudi ogromen potencial za popolno prenovitev in ureditev idiličnega doma po vaši meri.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika