Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana - Trnovo Ogledov nepremičnine: 560

Prijetno stanovanje v moderni stavbi na ekskluzivni lokaciji

prodano      209.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Dvorišče, Atrij
 • Nadstropje: 2
 • Zgrajeno: 2005
 • Energetski razred: EI v izdelavi

Notranje površine

 • Skupna površina: 74.44 m2
 • Število sob: 2
 • Število spalnic: 1
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Dvigalo
 • Polno opremljeno

Opis

Na odlični lokaciji se v soseski Trnovska vrata nahaja prijetno in lepo opremljeno stanovanje. Stanovanjsko naselje z nadstandardnimi stanovanji in urejenim poslovnim delomTrnovska vrata ležijo na pomembni lokaciji ob glavni mestni magistrali v bližini južnega vstopa v Ljubljano. S podobo bele steklene prizme, položene horizontalno, predstavljajo Trnovska vrata pomemben arhitekturni objekt, ki zaznamuje vstop v prestolnico z južne strani. Lokacija nudi obilo možnosti za rekreacijo, saj so nedaleč obrežje ljubljanice, park Tivoli in Golovec z vsemi sprehajalnimi in kolesarskimi potmi in trim stezo.

Objekt je proti cesti oblikovan kot poslovna stavba, na notranji zahodni strani pa kot razgiban stanovanjski objekt. Na zadnji strani objekta se nahaja miren ozelenjen intimen atrij z otroškim igriščem, atrij pa meji na sosesko Murgle. Stavba vnaša v prostor Barjanske ceste vtis mestnosti, ki ga narekuje značaj glavne mestne magistrale in nakazuje smer njenega nadaljnjega urbanega razvoja. Lokacija je ravno toliko na obrobju, da smo primerno oddaljeni od mestnega vrveža in v neposredni bližini povezave na AC obroč, hkrati pa smo še vedno v sodobnem urbanem objektu v neposredni bližini vsega dogajanja in blizu starega mestnega jedra.

Stanovanje ima prijeten in velik osrednji prostor z ločeno kuhinjo in teraso oziroma ložo. Svetlo kuhinjo odlikujejo kvalitetni kuhinjski aparati, velika prednost pa je tudi kvalitetna kuhinja, ki je moderna a kljub temu ustvarja pridih domačnosti.

V velikem dnevnem prostoru je dovolj prostora za veliko jedilno mizo, prostoren kavč, kot je razvidno iz trenutne ureditve, pa boste svoj prostor našli tudi vsi, ki potrebujete delovni kotiček oziroma prostor za igranje kakšnega instrumena ali druge hobije.

Iz dnevnega prostora je iztop na že omenjeno teraso, kjer boste našli sprostitev sami, v dvoje, a li v družbi prijateljev in družine. Kosilo na zraku boste lahkjo na terasi pojedli tudi v primeru slabega vremena, saj je loža pokrita in dovolj umaknjena.

Udobna spalnica nudi razvajanje in dolvolj prostora za veliko posteljo in omaro, ki bo uredila še tako razvejano garderobo elegantnih in športnih oblačil.

Stanovanje je najprimernejša izbira za vse, ki si želijo bivati na izjemni lokaciji razpeti med mestnim središčem in mirno okolico prestolnice. Poleg uporabnega tlorisa, stanovanje združuje prednosti urbanega mesta in zelenega obrobja. Stanovanje je prijetno opremljeno in tudi lepo vzdrževano, ter bo očaralo tudi z lepo pokrito teraso.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika