Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana Ogledov nepremičnine: 574

Sodobno prenovljena staromeščanska vila s šarmom in modernimi elementi na elitni lokaciji

oddano     5.000 EUR

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lastno ogrevanje
 • Lep razgled
 • Urejena soseska
 • Visokocenovna hisa

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Atrij, Balkon, Dvorišče
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Zgrajeno: 1920
 • Obnovljeno: 2014
 • Energetski razred: C (35 - 60kWh/m2a)
 • Zemljišče: 600 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 400 m2
 • Število sob: 12
 • Število spalnic: 2
 • Število kopalnic: 3

Prednosti

 • Rekuperacijsko prezračevanje
 • Shramba
 • Varovalni sistem

Opis

Na mirni lokaciji a kljub temu v neposredni bližini centra se nahaja popolnoma prenovljena luksuzna vila. V vili so lepo zaobjeti moderni elementi in glamur starodavne vile, zgrajene leta 1920. Pridih starodavnega je čudovito vkomponiran v prav vsa štiri nadstropja te residenčne zgradbe, ki je od središča mesta oddaljena le nekaj minut. Bivanje v stari meščanski vili na izjemni lokaciji ima svojevrsten čar. Visoki stropovi, klasične linije in brezčasen arhitekturni slog vile na eminentni lokaciji nudijo dobrodošlo drugačnost od modernih hiš. Vila na zunaj sicer deluje uglajeno in tradicionalno, a znotraj skriva zelo sodobne elemente, vrhunski, večnamenski tloris in premišljene ideje, ki zagotavljajo vrhunsko udobje, pašo za uči in možnost ureditve v skladu z vašim življenjskim slogom. Vila bo očarala vse, ki znajo ceniti elitno lokacijo in se bivanje v tem prelepi vili sklada z njihovim načinom življenja ali pa morajo ves čas biti v središču dogajanja.
Ni odveč omeniti, da je bilo pri prenovi vile upoštevano, da vila prav gotovo nudi več kot le udobje in je izjemno primerno tudi za veleposlaništvo oziroma rezidenco. V vili z dvema ločenima vhodoma se enostavno in funkcionalno združi bivanjsko kultura najzahtevnejših in udobja in varnosti vajenih gostov, ter poslovne oziroma že omenjene diplomatske dejavnosti.
Prav poseben čar stanovanju namreč da bivanje v strogem centru, torej poleg vseh gledališč, opere in drugih kulturnih ustanov, omenjenega pa lokacija neposredno ne razkriva, saj na drugi strani vila na odlični lokaciji v Trnovem nudi veliko zasebnosti in miru in nikakor ne mestnega vrveža kot bi pričakovali. Vse lepote v okolici kvalitetno zgrajene stavbe, vključno z bližino Gradaščice, gledališči, drugih kulturnih ustanov in starega mestnega jedra nudi možnost oddiha. Vila je seveda primerno za vse, ki želijo biti v krogu dogajanja, cenijo prednosti centra, hkrati pa bo lokacija zaradi bližine parka Tivoli, Rožnika in Mosteca navdušila vse ljubitelje rekreacije in sprehodov ter seveda navdušene športnike.
Pogled na Ljubljanski grad, drevesne krošnje bližnjega parka seveda očarajo, a elitna lokacija zagotavlja, da ste vedno v središču dogajanja, prav noben pomembnejši dogodek ne more mimo vas. Tudi to nekaj šteje.
Ta velika, štirinadstropna vila pa ni posebna le zaradi eminentne lokacije. Vila je izjemno kvalitetno zgrajena, pri prenovi pa so bili uporabljene vrhunski izolacijski materiali,. ki zagotavljajo dobro klimo in relativno nizke stroške ogrevanja in vzdrževanja. Vila je bila leta 2014 popolnoma prenovljena.
Vila ima vgrajen vrhunski parket, kvalitetno stavbno pohištvo, trislojna les-alu okna in izjemne lesene elemente s stopniščem, postori kar sami od sebe dajo vedeti, da so umetnine, dragocene preproge in antikvitetni kosi pohištva nekaj kar se bo preprosto odlično podalo tej vrhunski vili. Bodite odločni, izpolnite svoje sanje in domovanje okusno opremite z izbranimi kosi različnih provenienc. Oči seveda lahko spočijemo že ob pogledih na imenitne kose pohištva in opreme in preciznih modernih detajlov, ki nam dajo vedeti da smo v sodobni vili, a velika prednost vile je tudi balkon, ki nudi potreben oddih. Sprostitev v času, ko je vse okoli nas napeto najdemo tudi na velikem vrtu z veliko zasebnosti in lepim razgledom. Poleg užitku namenjenega vrta je pred vilo dovolj prostora za ureditev parkirišča za do 10 avtomobilov, kar je seveda izjemno primerno, posebno v primeru uporabe celotnega ali dela prostorov vile za poslovne namene.
V spodnjem pritličju, ki je polklet a kljub temu nudi dnevno svetlobo se nahajata dve sobi, utility in prostor kjer se nahajajo vsi ogrevalni in aklimatizacijski sistemi, priključki in instalacije. V spodnjem nadstropju se dve izmed sob lahko uredi v wellness, sobo za rekreacijo, oziroma po želji tudi arhiv, knjižnico.
Visoko pritličje in prvo nadstropje imata enaka tlorisa. V obeh se nahajata dve veliki sobi, prostor za kuhinjo in luksuzno kopalnico. Iz pritličja se prosto stopa na vrt, v prvem nadstropju pa se nahaja čudovit balkon.
Vila prav na vrhu skriva še dodaten zaklad. Zgornje nadstropje pravzaprav ne očara le z moderno zasnovo temveč tudi z zajemom svetlobe v razgiban prostor, ki se razliva po svetlih belih stenah, čudovitih lesenih stropnih elementih, klasičnih tramovih in poševnih linijah tega lofta na vrhu luksuzne vile. Dovolj prostora, zanimiva ureditev tlorisa in pridih modernega so dovolj dober razlog, da se prav v tem zgornjem nadstropju uredi čudovit bivanjski del, ter v spodnjih nemoteno opravlja rezidenčno oziroma poslovno dejavnost. V loftu je že urejena vrhunska, designerska kopalnica.

Arhitekti in oblikovalci, ki sodelujejo z agencijo Rocco nepremičnine si bodo vilo prizadevali urediti v skladu z vašimi željami in potrebami, ter bodo poskrbeli, da se prostori uredijo v skladu z vašimi željami, tako da bodo omogočali vrhunsko bivanje, vrhunsko uporabnost sodobnih poslovnih prostorov ter seveda potrebno varnost in zasebnost. Sproščenost in udobje vplivata na naše počutje, storilnost, zdravje in srečo, v tej vile se boste vi, vaša družina, zaposleni, poslovni partnerji ali stranke počutiti vrhunsko. Sinergija umetnosti in notranjega interjerja pa nas lahko ob vsakdanjih stresih dodatno pomiri, zato je bivanje v prijetno urejenem zgornjem nadstropju vile velika dodatna vrednost.
Vila ima vgrajene vrhunski rekuperacijski sistem, ki nudi dobro zračenje, kvaliteten zrak in prijetno klimo.
V primeru najema za daljše obdobje je lastnik pripravljen vilo tudi opremiti po vaših željah.
Vila bo zagotovo prepričala vse, ki cenijo prednosti eminentne lokacije, pristnih in sodobnih elementov in možnosti ureditve v moderen biser v starodavnem okolišu na mirni lokaciji. Vila z vsemi odlikami in premišljeno zasnovo seveda nudi izjemen potencial za veleposlaništvo, rezidenco ali drugo poslovno dejavnost ugledne institucije oziroma uspešnega podjetja.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika