Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1027

Svetlo stanovanje v kvalitetni novogradnji na obrobju narave

prodano      145.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Lastno ogrevanje
 • Lep razgled
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Balkon
 • Nadstropje: 1
 • Zgrajeno: 2008
 • Energetski razred: D (60 - 105kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 48.44 m2
 • Število sob: 2
 • Število spalnic: 1
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Dvigalo
 • Shramba

Opis

V sodobnem stanovanjskem naselju Pilon se v naravnem okolju, ob vznožju hriba nahajajo kvalitetno zgrajena in moderno zasnovana stanovanja. Vrhunski materiali in natančna izvedba so poleg dobrega tlorisa in lepe umeščenosti objekta v naravno okolje ena bistvenih prednosti stanovanja in življenja v tej sodobni soseski. Stanovanje bo prepričalo vse, ki znajo ceniti majhnost in zato večji mir zasebnost v soseski Pilon. Premišljena ureditev, ter na mesto in zeleno okolico orientirana zazidava ponujata kvalitetno in z naravo povezano življenje v bližini mesta.
A neposredna bližina gozda in travnih površin ne omogoča le lepih pogledov in dobrega občutka zaradi bližine narave. Za dodatno popestritev okolice in v veselje otrok je poleg prijetno urejeno otroško igrišče. Ob samem vstopu na parcelo se nahaja stari objekt apnenice, katerega prvotni čar se ohranja, saj navezavo na nekdanjo dejavnost odražata tako urejen prostor za druženje kot obnovljen objekt.
Atraktivna lega tik ob gozdu v Podutiku, med naselji Kamna Gorica, Pržan in Dolnice obljublja mir v dveh kvalitetno zgrajenih stanovanjskih objektih. Povezavo med dvema objektoma predstavljajo urejene pešpoti, umeščene v zazelenen parter, ki je premišljeno opremljen s parkovno in urbano opremo za različne uporabnike prostora.
Hitro povezavo z mestnim jedrom omogoča novi priključek na ljubljansko obvoznico, ki poteka na vzhodni strani nove soseske, tudi redna proga mestnega prometa je dovolj blizu, da se otroci varno odpravijo v šolo, prav tako se do mestne ali koseške tržnice v soboto lahko odpravite starejši. Kljub neposredne bližine narave, je strogi center mesta od stanovanjskega naselja oddaljen manj kot pet kilometrov. Blizu naselja se nahajajo tudi osnovna šola, trgovine in pošta.
Dvosobno stanovanje je izjemno svetlo, ima lep in uporaben tloris in zato nudi dobro izkoriščenost prostora. Dvosobno stanovanje je predelano v dvoinpol sobno. Ob vstopu v stanovanje se nahaja ravno prav velik in lepo zasnovak predprostor, ki zagotavlja prostora za veliko omaro, ki pospravi še tako raznoliko garderobo uglajenih in športnih oblačil ter opreme. Kopalnica je minimalistična in zato ne jemlje veliko dragocenega prostora tam kjer preživimo največ časa. Kljub temu je dovolj prostora za veliko tuš kabino, pralni stroj in omaro.
Predviden kotiček za kuhinjo ima že vgrajene vse potrebne instalacije, ter omogoča sodobno zasnovo kuhinje z lepim videzom , praktično postavitvijo kuhalne plošče, hladilnika in lijaka ter praktičnih in modernih omar. Za vse, ki si žečijo imeti tudi praktičen kotiček z barskimi stoli, je v tej kuhinji to mogoče lepo izpeljati. Kuhinja je kot nalašč za vse, ki komaj čakajo, da si uredijo novo, moderno kuhinjo, ki bo zaradi lepe zasnove prostora nudila smiselno ureditev in po želji tudi praktičen kotiček za hitre obede ali listanje časopisa ob kavici, smoothiju na barskih stolih.
V izjemno svetlem, dnevno bivalnem delu stanovanja se nahaja dovolj prostora za velik kavč za goste in dobro družbo, ali za uživanje v mirnih večerih z družino. Prostor je dovolj prostoren tudi za jedilno mizo in knjižne regale.Naknadno je bil dnevni prostor pregrajen z dodatno sobo, kar omogoča da ima vaš najmlajši član lasten svoj kotiček, za preživljanje svojega časa.
Stanovanje ima prijetno spalnico z velikim oknom, kjer je dovolj prostora za garderobno omaro in veliko posteljo.
Stanovanje ima prijetno ložo, s katerega se odpirajo pogledi po zeleni okolici in nudi neposredno vizualno povezavo z naravo, ter potrebno intimo. Loža je zastekljena in omogoča oddih in romantične trenutke v dvoje tudi v hladnejših dneh. Prednost stanovanja je prav gotovo tudi praktična shramba poleg zastekljene lože, kjer lahko pospravite razne drobnarije, čistila, in drugo kar ni za oči gostov. Seveda je to velika prednost tudi za vas, saj je mnogo prijetneje bivati v uglajenem, nezasičenem prostoru, kjer je prav vsaka stvar na svojem mestu in lahko ta stanovanje poste resnično lepa bivanjska enota blizu narave.

Skupni prostori blokov so prostorni in naravno osvetljeni. Vstop v stavbo je skozi svetlo dvoetažno vhodno avlo. V pritličju je stanovalcem namenjena velika kolesarnica. Za komunikacijo med posameznimi etažami sta v vsakem od objektov dve udobni dvigali. Vsi hodniki, ki povezujejo komunikacijsko jedro s stanovanji, so naravno osvetljeni.

Za parkiranje je poskrbljeno v dvoetažni podzemni garaži pod objektoma, varovani z video-nadzornim sistemom, dovoz v obe garaži pa je urejen s Pilonove ulice. Ena garsonjera ima navadno parkirno mesto, vse ostale dvižno parkirno mesto – parkirno mesto z dvigalom, kar praktično pomeni da je možno na enem parkirnem mestu parkirati dva osebna avtomobila enega nad drugega.
Posameznemu stanovanju pripada tudi individualna shramba, v sklopu zastekljene lože ob bivanjskih prostorih. Moderna in kvalitetno zgrajena stanovanja v soseski Pilon se nahajajo na obrobju mesta in z prednostjo vrhunske gradnje in bližine zelenja in gozda za svojo ceno nudijo res veliko. Sodobna in premišljeno urejena, ter na zeleno okolico orientirana zazidava poleg dobre cene za vrhunske materiale nudi bližino urbanega mesta.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika