Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Maribor Ogledov nepremičnine: 963

Stanovanje s čudovitim odprtim panoramskim pogledom na lepo okolico

prodamo      139.229 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • - energetska neodvisnost
 • - mikro naselje v naravi
 • - nadstandardna gradnja

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Loža
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Nadstropje: 1
 • Zgrajeno: 2020
 • Energetski razred: EI v izdelavi

Notranje površine

 • Skupna površina: 65.1 m2
 • Število sob: 1
 • Število spalnic: 1
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Balkon
 • Shramba
 • Talno gretje

Opis

Na odlični lokaciji nedaleč od središča Maribora poteka gradnja sodobnega butičnega nizkoenergijskega objekta. Gre za Vila blok E v novem naselju Studenci Sunset Elite Maribor. Novo nastajajoče elitno naselje je pozicionirano v objemu Pekrske gorce med Erjavčevo ulico in Pekrsko cesto, v MČ Studenci.

Elitna novo nastajajoča soseska se nahaja v mirnem okolju zelene narave s prelepimi panoramskimi razgledi na Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko. Okolica ni gosto pozidana in nudi pravo mero zasebnosti ter miru. Naselje je prava izbira za vsakogar, ki želi stanovati na mirni lokaciji obdani z naravo in v neposredni bližini mesta ter vseh drugih pomembnih dejavnosti. Lokacija nudi tudi veliko možnosti rekreacije v naravi.

Objekt zajema ekskluzivna moderna nizkoenergijska funkcionalna stanovanja s poslovnim prostorom v pritličju (K + P + 3),  veliko steklenih površin z ložami ali atriji ter podzemnimi garažnimi mesti (1 ali 2 parkirna mesta). Dostopnost in stanovanja v pritličju so prirejena tudi za invalide.

Predstavljamo vam  2 – sobno stanovanje v 1. nadstropju (VSELJIVO DECEMBER 2020), ki obsega predsobo, bivalni prostor, sobo, kopalnico, shrambo v skupni velikosti 57,4 m2 in ložo ter kletno shrambo v velikosti 7,1 m2. Skupna površina stanovanja znaša 65,1 m2. Cena stanovanja z DDV je 139.229,25€.

V ceno zajeto: Talno ogrevanje in hlajenje z lastno toplotno črpalko + lastniška kletna shramba + skupna kolesarnica + skupni komunikacijski prostori.
V ceno ni vključena sanitarna oprema (umivalnik, wc školjka, bide, tuš zastori), armature in svetila ter PM.

Opcijsko doplačilo: 1 x PM v kleti = cca. 12.000€ + DDV ali 2 x zaporedno povezano PM v kleti = cca. 20.000€ + DDV.

5 TOP RAZLOGOV ZA VAŠ NAKUP

 1. CENA: najugodnejši nakup – zaradi ekskluzivnih energetskih rešitev se pri obratovanju stanovanja povrne vložek investicije (minimalni stroški ogrevanja in hlajenja ter priprava tople sanitarne vode s TČ).
 2. LOKACIJA: mikro naselje v naravi, v objemu Pekrske gorce in v bližini centra MB ter institucije Doma pod Gorco (udobno in sproščeno bivanje tudi ob uporabi medicinsko – gostinskih in tehničnih storitev).
 3. ARHITEKTURA: brezčasna arhitektura zaradi katere bodo stanovanja dolgoročno privlačna za nakup – investicija ohranja vrednost. Stanovanja s panoramskim pogledom.
 4. NADSTANDARDNA GRADNJA: klasični tip gradnje (opeka + AB) in večji stekleni elementi ter premium vgrajeni materiali (odlična mikroklima bivanja). Nadstandardna višina stropov v stanovanju = 275 cm.
 5. EKSKLUZIVNE ENERGETSKE REŠITVE: energetska neodvisnost z izrednim udobjem bivanja (talno gretje in pasivno hlajenje z individualno TČ).

Pokličite za več informacij o stanovanju oz. katera stanovanja v bloku so še na voljo. Z veseljem bomo prisluhnili vašim dilemam in vas popeljali na obzorje novega domovanja!

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika