Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Vila Ankaran Ogledov nepremičnine: 254

Sodobno zasnovana ter arhitekturno dovršena vila na edinstveni lokaciji

prodamo      1.250.000 EUR 

Nepremičnina

  • Tip Vila
  • Zunanjost: Terasa
  • Obnovljeno: 2016
  • Energetski razred: EI v izdelavi
  • Zemljišče: 865 m2

Notranje površine

  • Skupna površina: 465 m2

Prednosti

  • Bazen
  • Fitnes
  • Kamin
  • Utility

Opis

V obalnem primorju, ob neposredni meji z Italijo, na grebenu Miljskega polotoka leži naselje Kolomban. Naselje se ponaša z lepimi, novejšimi elitnimi hišami. Vila nudi izjemen razgled ter občutek podeželskega življenja. Obdana je z vinogradi, oljčnimi nasadi ter njivami. Kraj Kolomban se nahaja nad Ankaranom, ki je zgolj deset minut odmaknjen od največjega obalnega mesta Koper.

Čudovita vila imenovana Bella vista, se ponaša s prekrasnim razgledom na slovensko obalo z morjem, v daljavi pa s čudovitimi gorami in nepozabnimi sončnimi zahodi.

Zgolj streljaj stran se nahaja urejena peščena plaža ter čisto morje. Okolica nudi veliko kulturno – zgodovinskih znamenitosti ter številne naravne lepote.

Vila leži na ravni parceli v izmeri 865 m2. Vila je bila popolnoma prenovljena, na novo zasnovana leta 2016.

Na parceli stoji objekt s 465 m2 bivalne površine, ločeno se nahaja garažna lopa, zunanji bazen, vrt, letna notranja in zunanja kuhinja, prostor za počivanje ter soba za druženje.

Sodobno zasnovana in arhitekturno dovršena vila obsega v pritličju dnevni prostor s kuhinjo, prostorno kopalnico, utility, shrambo ter fitness sobo. Moderne stopnice nas popeljejo v prvo nadstropje, kjer so tri spalnice ter dve kopalnici. V pritličju se nekoliko odmaknjeno nahaja večja soba za druženje, ki se lahko preuredi v pisarno. Terasa je neposredno povezana z zelenico in nudi prečudovit pogled na obalo obdano z morjem.

Celoten objekt je svetel, ker je večina sten iz velikih steklenih elementov iz kakovostnega tro-slojnega stekla. Bivalni del je na edinstven način integriran v okolico in naravo, kar ustvarja brezmejni občutek doživljanja prostora. Objekt je zasnovan kot klasična zidana konstrukcija z nosilnimi in notranjimi zidovi iz opeke in betona. Zaključni tlak je v celoti parket, v kopalnicah je uporabljena keramika višje kakovosti v kombinaciji z edinstvenimi art-poslikavami.

Vila bo navdušila s sodobnim dizajnom, čistimi linijami s pridihom notranje elegance ter prestiža. Mirno okolje sredi bogate naravne dediščine, zagotavlja visoko kakovost bivanja zgolj streljaj od turističnega kraja Ankran.

Vljudno vabljeni na ogled!

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika