Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana - Bežigrad Ogledov nepremičnine: 86

Lepo opremljeno stanovanje na odlični lokaciji

oddano     700 EUR

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Nadstropje: Visoko pritličje
 • Zgrajeno: 1964
 • Obnovljeno: 2012
 • Energetski razred: EI v izdelavi

Notranje površine

 • Skupna površina: 83 m2
 • Število sob: 3
 • Število spalnic: 2
 • Število kopalnic: 1

Prednosti

 • Polno opremljeno
 • Proti vlomna vrata

Opis

Na odlični lokaciji za Bežigradom se nahaja izjemno lepo opremljeno trisobno stanovanje. Kombinacije živih barvnih kontrastov in naravnih barv tlakov v bivalnem delu stanovanju ustvarjajo harmonijo. Prav vsi prostori stanovanja so lično urejeni in opremljeni s preciznostjo, velika prednost stanovanja pa je tudi izjemno lep tloris.

Trisobno stanovanje se nahaja na lepi lokaciji nedaleč od zelenih površin in v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture ter AC obroča. V bližini stanovanja se nahajajo šola, vrtec in vrsta fakultet, zato je stanovanje primerno tudi za vse mlade družine. Lokacija v tem delu Ljubljane, ki se v zadnjih desetih letih intenzivno preoblikuje v samostojni poslovno stanovanjski predel mesta najvišje kvalitete, bo prepričala vse, ki si želijo najboljšega od obeh svetov, urbanega mestnega jedra in podeželskega obrobja mesta.

Poleg že omenjenih prepletajočih se kontrastov, še večjo razgibanost prostorov v stanovanju zagotavlja večnivojski strop z vgrajenimi LED lučmi. Ob vstopu v stanovanje nas pričaka uporabna predsoba, za tem pa velik dnevno bivalni prostor z izhodom na zastekljen balkon. Balkon služi prostoru za delovni kabinet, kar je dobrodošlo za vse, ki potrebujejo miren kotiček. V jedilnem kotu in kuhinji se nadaljujejo barvne kombinacije prenesene iz dnevnega prostora, prav tako razgibanost ustvarja večnivojski strop. Kuhinja ima vgrajene vse potrebne aparate, ter je odeta v kvalitetno keramiko, kar nudi enostavno vzdrževanje.

Spalnica je svetla in prijetna za bivanje. V celotnem stanovanju je prostor izjemno dobro izkoriščen, tako je tudi v spalnici lepo vgrajena prostorna garderobna omara. Poleg spalnice je v stanovanju še ena soba, ki jo trenutno odlikuje vgrajeno kvalitetno pohištvo namenjeno otroški sobi. Tudi v tej sobi se nadaljujejo barvni vzorci, tokrat v zanimivih rumeno modrih odtenkih.

Kopalnica s kopalno kadjo in kvalitetno keramiko ima lepo lastnost, da je v njej tudi okno. Tako kot celotno stanovanje je bila tudi kopalnica prenovljena leta 2012.

Iz stanovanja v visokem pritličju se odpirajo lepi zeleni pogledi.

Vselitev v stanovanje je možna s 1.9.2016.

Stanovanje bodo cenili vsi, ki si želijo modernega in izjemno lepo opremljenega stanovanja na mirni lokaciji blizu mestnega središča. Svetlo stanovanje nudi veliko prostora za več člansko družino. 

 

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika