Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana - okolica Ogledov nepremičnine: 1969

Moderna hiša v mirnem in urejenem naselju v bližini Smlednika in Zbiljskega jezera

prodano      420.000 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Atrij, Vrt
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Nadstropje: P+M
 • Zgrajeno: 2019
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 557 m2
 • Parkirišča: 3

Notranje površine

 • Skupna površina: 140 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 2

Opis

V mirnem naselju Hraše blizu Zbiljskega jezera, prodamo novo samostojno montažno hišo.

Hiša je v fazi gradnje in se prodaja v finalni gradbeni fazi. Rok zaključka vseh del je predviden decembra 2019.

Lokacija hiše nudi hiter dostop do avtoceste, šole in Zbiljskega jezera. Hiša se nahaja v bližini glavne ceste, ki pripelje iz avtoceste – priključka Vodice v smeri proti Zbiljskemu jezeru. Avtocestni priključek je oddaljen zgolj 5 minut, kar nudi hiter dostop Ljubljane. Do Zbiljskega jezere vas loči le kratek sprehod, ki vodi mimo Osnovne šole Simona Jenka Smlednik, oddaljene 1 km. V bližini šole se nahaja tudi vrtec, pošta in trgovina.

Velika prednost parcele na sončni in mirni lokaciji je tudi odprt pogled na Kamniško-Savinjske Alpe, Triglav, ter na grad Smlednik.

 

Hiša bo nudila udobje v dveh etažah (P+M):

-V pritličnem delu je predviden odprt bivalni prostor z dostopom na veliko teraso, kuhinja in  jedilni del, shramba, dnevni WC, kabinet oziroma dodatna spalnica, utility s tušem, ter vhodni prostor z garderobo. Bivalni prostor s teraso bo obrnjen v smeri JV-JZ, ter bo imel prelep razgled na grad Smlednik.

-V mansardi je večja spalnica z lastno garderobo, dve otroški sobi, ter velika kopalnica s tušem in samostoječo kadjo. Vse sobe bodo imele velika okna s francoskim balkonom, ter strešna okna.

Montažna hiša MODERN, proizvajalca Marles je nizkoenergijska in nudi izredno nizke stroške. Ogrevanje je talno po celotni hiši s toplotno črpalko ORCA COOLWEX (zrak-voda), pametna aplikacija na telefonu omogoča kontrolo temperature gretja-hlajenja toplotne črpalke, tudi na daljavo.V hiši so tudi 3 predpriprave za klimatske naprave, komarniki bodo nameščeni v celotnem nadstropju, ter v pritličju na velikih oknih. Po celotni hiši bodo nameščene zunanje ALU žaluzije Z profila, s skritimi vodili. Hiša bo imela tudi predpripravo za polnilno enoto in fotovoltajiko.

Na hiši je uporabljena strešna kritina BRAMAC, Alu vhodna vrata so proizvajalca Inotherm, na voljo je zbiralnik vode 10.000l za zalivanje in pranje avtomobila ter 2x predpriprava za varnostno kamero.

Streha, zunanja stran oken, zunanja vrata in žlebovi bodo v antracit barvi.

Celotno zemljišče je ograjeno z betonsko škarpo, na dvoriščnem delu pa je urejen prostor za parkiranje vsaj 3-eh avtomobilov.

Hiša bo odlična izbira za vse generacije. Lokacija nudi hiter dostop do mestnega središča, hkrati pa ponuja veliko možnosti za rekreacijo in uživanje v prelepi naravi. Poleg lepih razgledov, je lokacija zelo primerna tudi za družine, saj omogoča hiter dostop do šole in vrtca.

Vljudno vabljeni na ogled!

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika