Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana - okolica Ogledov nepremičnine: 3295

Rustikalna kmetija z bazenom na edinstvenem posestvu, za vse željne idile in priložnosti za odlično investicijo. Resnično sanjska ponudba!

prodamo      4.500.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Frekventna lokacija
 • Konjusnica
 • Lep razgled
 • Mirna lokacija
 • Nadstandardno
 • Priloznost za investicijo
 • Priloznost za turisticno dejavnost
 • Urejena prometna infrastruktura
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Dvorišče
 • Nadstropje: K+P+1+M
 • Zgrajeno: 1985
 • Energetski razred: D (60 - 105kWh/m2a)
 • Zemljišče: 95817 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 706 m2

Prednosti

 • Bazen

Opis

Na idilični lokaciji v Rudniku pri Radomljah prodamo posest s pripadajočo kmetijo, konjušnico in večnamenskim objektom.  Kmetija se razprostira na več kot devetih hektarjih površine,  pašniki in neokrnjena narava nudijo izjemen potencial za ureditev turistične ali druge dejavnosti. Parceli pripada 30,161 m2 gozdnatih površin ter 65,656 m2 travnatih in ostalih površin.

Posest bo enostavno navdušila vse željne miru, odprt pogled na travnike in gozd pa je pravljičen.  Posest zajema leta 1985 zgrajeno kmetijo, konjušnico in večnamenski objekt.

Rudnik pri Radomljah je naselje v občini Kamnik. Nahaja se v bližini Volčjega Potoka, ki ga odlikuje najlepša parkovna arhitektura na slovenskem.  Urejena in zelena okolica bo odlična izbira za rekreacijo in družinske izlete.  Do Arboretuma Volčji Potok vas ločita zgolj 2 km, park bo kot nalašč za raziskovanje in spoznavanje kar 3.500 vrst iglacev in listavcev.

Ljubljana je od posesti oddaljena  19 km, za vse ljubitelje golfa  pa se samo 1 km stran od posesti nahaja tudi Arboretum Golf Ljubljana, ki nudi sprostitev v razgibani pokrajini s pogledom na Kamniške Alpe.

Lokacija posesti je edinstvena tudi zaradi odličnih prometnih povezav tako z glavnim mestom, turističnimi kraji, kot so Bled, Bohinj in Kranjska gora,  gorenjsko prestolnico Kranjem ter glavnim letališčem Jožeta Pučnika Ljubljana.

Slikovita in razgibna pokrajina s pogledom na Kamniške Alpe in neskončni travniki bodo omogočili, da se po napornih dneh umaknete hitremu vsakdanu in uživate v prijetnih trenutkih z družino in prijatelji.

Posest  bo odlična za uresničitev vaših poslovnih sanj. Naj bo to ekološka kmetija, kjer se srečata zdravje in vrhunski ekološki izdelki, ranč s konji, šola jahanja ali kmečki turizem, možnosti je nešteto. Trenutno se en izmed objektov na posesti uporablja za oskrbo konj, terensko jahanje in nastanitev konj. Resnično idilična okolica in neskončni travniki omogočajo jahanje po več ur.

Zemljišče nudi odlično priložnost za turistično kmetijo  z apartmaji,  zunanji prostor bi bil odličen za sadovnjake, kjer bi si gostje lahko nabrali ekološko sadje in vrtnine in vse to bi bilo ob kmečkih živalih še posebno doživetje za družine z otroci.

Kmetija nudi udobje v rustikalnem slogu, zunanji prostor z bazenom nudi krasen odprt razgled. Skozi celotno kmetijo se vije kmečka toplina z edinstvenimi kosi pohištva.  Prostori nudijo udobje in domačnost, prevladuje les in nevtralni odtenki. Edinstvene značilnosti je moč odkriti po celotnem objektu – rustikalen stil, kamniti detajli in mediteranski vzorci, ki so posejani po tleh kmetije. Kmetija nudi tako dramatične razglede kakor tudi intimnejše s pogledom na gozd. Za kmetijo je prijeten lepo urejen vrt z bazenom in ribnik. Resnično sanjsko!

Skrito posestvo je resnično nekaj posebnega zaradi zasebne lege, krasnega razgleda in neskončnimi možnostmi za uresničitev vaših poslovnih idej.

Prav vsak kotiček posestva biva v sožitju z neokrnjeno naravo.

Kljub kmečkem izgledu stavbe, notranjost izžareva poseben rustikalen in nekoliko romantičen čar.

Tako zunanjost kot notranjost kmetije navdušita, izjemno zemljišče  pa skriva izjemen potencial in investicijo za naslednje rodove.

Čudovito posestvo s kmetijo bo prepričalo vsakogar, ki se zaveda kakšen potencial predstavljajo neskončni travniki, pašniki in gozd. Kmatija bo očarala s svojim edinstvenim značajem in prelepim razgledom.

Večina posestva je zazidljiva, kar nudi izjemen potencial in investicijo. Zaradi celotne zasnove posestva se bodo javne in zasebne površine lepo povezovale, vseeno pa se lahko med njimi vzpostavi meje. Zemljišče lahko resnično uresniči vse vaše podjetniške želje in potrebe. 

 Vljudno vabljeni na ogled!

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika