Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Poslovni prostor Ljubljana - Šiška Ogledov nepremičnine: 892

Reprezentativne pisarne na odlični lokaciji

oddamo      1.363 EUR na mesec

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

  • Zgradba, ki obsega urejeno pritličje z sprejemno avlo in recepcijo, tri nadstropja, mansardo in tri kletne etaže se nahaja v neposredni bližini AC ringa, ter vse infrastrukture in ima dobro povezavo do središča mesta. Recepcija zagotavlja 24-urno varovanje in dostop, v objektu pa so seveda tudi restavracija, lounge bar, banka, pred objektom pa je zagotovljenih dovolj parkirnih mest za obiskovalce.

Nepremičnina

  • Tip Poslovni prostor
  • Nadstropje: 2
  • Zgrajeno: 2005
  • Energetski razred: razred D
  • Energetski razred: A1 (0 - 10kWh/m2a)

Notranje površine

  • Skupna površina: 109 m2
  • Število sob: 4

Prednosti

  • Varovalni sistem

Opis

Sistem steklenih suhomontažnih notranjih sten omogoča hitro prilagoditev oziroma reorganizacijo prostorov in razvod inštalacij po uporabnikovih zahtevah, ter izredno osvetljenost prostorov. Odprt tloris omogoča tudi izvedbo ‘open space’ koncepta razmestitve delovnih mest, kjer je potrebno za isto število zaposlenih do 30 % manj prostora.

Vsi prostori so izvedeni na dvojnih dvignjenih podih pod katerimi se dovaja svež zrak, kakor tudi vse kabelske napeljave do talnih priključnih mest. Razvod kabelskih napeljav je možen do katerekoli točke v prostoru, kar omogoča velike izkoristke ožičenja in enostavne spremembe pozicij priklopa delovnih mest v primeru reorganizacije ali širitve uporabnikov.

Fasada Modre Hiše je po celotni površini zastekljena s Stopsol stekli renomiranega nemškega proizvajalca FLACHGLAS Wernberg, vpetimi v Shuco nosilno pod-konstrukcijo. Zasteklitev zagotavlja izredno osvetljenost pisarniških prostorov z naravno svetlobo in zelo prijetne delovne pogoje.

V stavbi so banka, restavracija, gostinski lokal, torej vse potrebno za učinkovit delavnik.

Povprečni obratovalni stroški znašajo cca.3 EUR/m2 in vključujejo tudi klimatizacijo in ogrevanje. Edini dodatni strošek so torej poraba elektrike za osvetlitev prostora, računalnike in druge naprave, čiščenje poslovnega prostora, internet in druge morebitne dodatne storitve po želji najemnika.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika