Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Zemljišče Brezovica Ogledov nepremičnine: 1080

Posebna ponudba parcele na mirni lokaciji z načrtom za sodobno enodružinsko hišo

prodamo      165.000 EUR 

Nepremičnina

  • Tip Zemljišče
  • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • Zemljišče: 464 m2

Opis

Na mirni lokaciji blizu narave in hkrati vsega kar potrebujemo za lagodno življenje se nahaja prijetna parcela. Odlikuje jo mirna, sončna in odprta lega z lepim pogledom.

Na parceli je predvidena gradnja enostanovanjske hiše, za katero je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje z načrtom priznanega arhitekturnega biroja SoNo d.o.o.  Parcela nudi veliko intime, saj ima le enega bližnjega soseda, druge stavbe sosedov pa so precej oddaljene.

Velika prednost parcele je tudi, da dovozna pot pred parcelo vodi le do dveh hiš, zato je na njej zelo malo prometa. To seveda zagotavlja potreben mir in prednost za mlade družine, saj bodo vaši nadebudneži varnejši na kolesu ali ob drugih aktivnostih in igrah. Bližina tekaških in kolesarskih poti po barju pa nudi veliko prednost ljubiteljem rekreacije.

V bližini parcele je vse kar dnevno potrebujemo in prav tako tudi dobre povezave do prometnih povezav. V bližini so avtocestni priključek Brezovica, avtobusna postaja mestnega potniškega prometa in železniška postaja Brezovica. Mladim družinam bo veliko pomenila tudi novozgrajena osnovna šola s plezalno steno in vrtec, ki sta od parcele oddaljena le streljaj. S parcele vodi do šole otrokom varna pešpot, ki je ločena od cestišča z zelenico. V neposredni bližini parcele so tudi pošta in trgovinski centri Mercator in Eurospin.

Predvidena enodružinska hiša v dveh nadstropjih je kot rečeno delo arhitekturnega biroja SoNo arhitekti (www.sono.si). V okviru svetovne razstave Expo Milano 2015 se bo med 142 državami predstavila tudi Slovenija in prav arhitekti biroja SoNo so tisti, ki so skreirali Paviljon s katerim se predstavlja Slovenija.

Podobno kot slovenski Paviljon temelji na sloganu “I FEEL SLOVENIA. Green. Active. Healthy.”, je v tem duhu ustvarjen tudi projekt enodružinske hiše na Brezovici. Hiša je resnično lepo vpeta v okolico, izkoristi lego in zagotavlja premišljeno razporeditev prostorov za aktivno preživljanje prostega časa in zdravo bivanje.

V spodnjem nadstropju hiše se nahaja razkošen dnevno bivalni del. Poleg svetle dnevne sobe in jedilnega kota, ki sta obdana z velikimi steklenimi površinami, se poleg njiju nahaja še prijetno ločena kuhinja. Če dnevi bivalni del opišemo v enem stavku, gre za resnično zanimivo celoto, ki je zgledno urejena a hkrati nekoliko razgibana, kot se za sodobno arhitekturo spodobi. Kuhinja ima predvidene lepe vgrajene površine, del z barskimi stoli za jutranjo kavico oziroma zajtrk, ter veliko prostora za ljubitelje kulinarike. Poleg dnevnega prostora se nahajajo še dnevna toaleta, prostorna garderoba in shramba. V pritličju je še razkošen prostor namenjen garaži za dva avtomobila in delom za kolesa, vrtno orodje, snežno frezo oziroma kosilnico.

V prvem nadstropju se nahajajo tri sobe. Dvema svetlima sobama, ki bosta primerni za otroški sobi ali po želji tudi delovni sobi pripada samostojna kopalnica s tušem. Poleg tega pa je v prvem nadstropju še spalnica, ki ima poleg še garderobno sobo in lastno kopalnico.

Parcela ima urejene meje kakor tudi vse priključke in pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje. Prav tako je na parceli že pripravljeno gradbišče z utrjeno podlago in zakoličbo objekta. Na parceli zato lahko takoj pričnete z gradnjo masivne lesene hiše.

V ceno parcele je vštet strošek projektantskega biroja SONO-arhitekti, plačan komunalni prispevek, vsa plačana soglasja soglasodajalcev in plačila služnostnih pogodb. Prav tako je v ceni vštet tudi izkop, nasutje in utrjevanje tampona za temeljno ploščo ter zakoličba objekta. Prav tako so na parcelo pripeljani vsi priključki (telekom, elektrtrika, voda, . . .).

Prijetno parcelo in načrt moderne enostanovanjske hiše bodo cenili vsi, ki si želijo miru in sodobnega bivanja. Dobra lokacija v kombinaciji s smiselnimi tlorisi omogoča najvišjo kvaliteto življenja. Ponudba te parcele je izjemna priložnost za mlade družine, ki bi si rade ustvarile prijeten dom, saj takšnih parcel na trgu po našem prepričanju trenutno ni na voljo.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika