Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana - okolica Ogledov nepremičnine: 1054

Moderno opremljena hiša v zeleni okolici, ki nudi veliko udobja in možnosti za kvalitetno bivanje velike družine

prodamo      440.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Lastno ogrevanje

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Dvorišče
 • Ogrevanje: Centralno
 • Zgrajeno: 2007
 • Energetski razred: C (35 - 60kWh/m2a)
 • Zemljišče: 736 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 244.68 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 4
 • Število kopalnic: 3

Prednosti

 • Polno opremljeno
 • Talno gretje

Opis

Svetla, udobna hiša z veliko prostora v treh etažah se nahaja  v predelu naselja, ki meji na zelene površine travnikov in bližnji gozd ter ponuja ljubiteljem narave krasne krajše ali daljše sprehode, možnosti za tek in podobne aktivnosti.

V bližini je tudi šola, vrtec, pošta, zdravnik oz vsa potrebna infrastruktura. Kraj z Ljubljano povezuje proga mestnega  potniškega prometa, avtocestni priključek pa omogoča osebnim vozilom hitro vključevanje na avtocesto.

Hiši pripada zemljišče, ki nudi dovolj prostora za vrt, zelišča, užitke z družino in prijatelji ter za otroke, ki si želijo prostora za igro. Dostop do hiše je možen z dveh strani. Oba vhoda nudita obilo prostora za parkiranje in sta varovana z vrati na daljinsko upravljanje. Parcela je ograjena. Na vrtu je sadno drevje.

Hiša prepriča z vgrajenimi nadstandardnimi materiali in prestižno opremo. Pritličje hiše zaokrožuje bivalni in spalni del. Bivalni del zajema dnevno sobo z veliko jedilnico in kuhinjo iz katere je mogoč izhod na teraso in vrt.  Majhen predprostor oba dela povezuje in vas popelje v spalnico z garderobo in kopalnico.

V kletnih prostorih hiše se nahaja: večnamenski prostor, klet,  utility oziroma ločena pralnica ter popolnoma opremljeno enosobno stanovanje.

V deloma izdelani mansardi se poleg prostora za kopalnico, WC in  prostora za kuhinjo z dnevnim prostorom nahajajo še tri sobe , ki nudijo ureditev prostorov po vaših lastnih željah. Sobe imajo velika in kvalitetna okna, ki omogočajo svetlost prostorov in dobro izolacijo. V mansardi je položeno talno gretje, prav tako ima  priključke  za elektriko in vodo.

Hiša se ogreva na mestni plin z vgrajenim  talnim  gretjem. Dodatno možnost gretja  ponuja  tudi vgrajen grelni kamin na drva. Na današnji dan kamin ogreva pritličje in kletne prostore. Kolektor na strehi pa v dneh s soncem zagotavlja obilico tople vode. Vgrajen je tudi centralni sesalni sistem, ki nudi dodatno udobje in funkcionalnost v hiši.

Hiša bo prepričala vse, ki si želijo udobne hiše z veliko prostora v bližini narave, a še vedno nedaleč od vse potrebne infrastrukture.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika