Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ribnica Ogledov nepremičnine: 2110

Moderna in luksuzno opremljena hiša v Ribnici

prodamo      420.000 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Dvorišče, Nadstrešek, Terasa, Vrt
 • Zgrajeno: 1997
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 905 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 450 m2

Prednosti

 • Bazen
 • Jacuzzi
 • Kamin
 • Klimatska naprava
 • Polno opremljeno
 • Rekuperacijsko prezračevanje
 • Savna
 • Shramba
 • Utility
 • Varovalni sistem

Opis

Na izjemno mirni in tihi lokaciji v Ribnici se nahaja nadstandardna in luksuzno opremljena hiša. Leta 1997 zgrajeno hišo odlikujejo vrhunski materiali in kvalitetna izvedba. Ob prenovi se je že tako vrhusnko hišo še dodatno predelalo, uporabilo vrhunske arhitekturne rešitve in vrhunske materiale, ter hišo uredilo v v pravi paradiž za udobno bivanje in vrhunsko udobje.

Lokacija bo prepričala vse, ki cenijo varnost, zeleno okolje in bližino vse potrebne infrastrukture. V neposredni bližini se med drugim nahajajo vrtec, šola, trgovine in center Ribnice. Lepote narave v neposredni bližini bodo prepričale vse, ki potrebujejo oddih, si želijo rekreacije in športnih aktivnosti.

Notranjost vile in razporeditev prostorov

Hišo odlikuje uporaben in domišljen tloris, ki v dveh bivalnih etažah in dodatni kletni etaži nudi dovolj prostora za veččlansko družino. Prostori so zahvaljujoč kvalitetnim in velikim steklenim površinam dovolj svetli.

V pritličnem delu vile se nahaja izjemen centralni del, ki v open-spacu združuje kuhinjo, jedilnico, ter dnevno sobo s kaminom in izhodom na zimski vrt. Na svetlem izimskem vrtu boste lahko v sončnih žarkih lahko uživali tudi v hladni polovici leta. Vrhunska kuhinja prepriča z domačnostjo, kvalitetna oprema pa bo navdušila tudi vrhunske kuharje.

Prav tako so v pritličju hiše nahaja tudi prostorna spalnica z lastno luksuzno opremljeno kopalnico, walk-in garderobo, ter izhodom na prostorno teraso z bazenom in barskim delom. Prostor z bazenom na vrtu je kot nalašč za druženje s prijatelji, kot tudi za prijetne trenutke z družino.

V 1. nadstropju se nahaja prostorna spalnica z garderobno sobo. Poleg spalnice se nahaja pravi mini privatni spa center, ki je lično urejen in združuje kopalniški del, ter prostor za sprostitev in finsko savno.

Prav tako sta v 1. nadstropju še dve spalnici in dodatna vrhunsko opremljena dnevna toaleta. Sobi, ki trenutno služita otroškim sobam, imata v predprostoru tudi praktičen shrambni del, kar razbrememni bivalno okolje in poskrbi za še prijetnejše bivanje.

V kletnih prostorih hiše se nahajajo soba za rekreacijo, shramba, servisni prostori, ter dodaten večnamenski prostor.

Nadstandardna oprema za najvišjo mero udobja

V hiši so poleg kvalietetnega stavbnega pohištva lepo umeščeni klasični in unikatni dodatki pohištvu, zato je bivanje resnično na visokem nivoju, vsi detajli pa se skladajo v lepo dovršeno celoto.

Horikulturno urejen vrt in okolica hiše

Poleg že omenjenega prostornega prostora z bazenom in barom na sprednjem delu urejenega vrta, se na vrtu za hišo nahaja letni vrt z grilom in nadkrito teraso.

Ogrevanje je urejeno na olje, hiša pa ima tudi talno ogrevanje. Zahvaljujoč izjemnim materialom, talnemu gretju in nadstandardni gradnji se hiša lahko pohvali z nizkimi stroški. Ogrevanje sanitarne vode je urejeno s sončnimi kolektorji, prav tako pa tudi ogrevanje zunanjega bazena. Hiša je ustrezno varovana in klimatizirana.

Hiša bo prepričala vse, ki si želijo bližine vse potrebne infrastrukture, potrebujejo pa najvišjo mero udobja, intime in miru. Urejena okolica bo seveda navdušila tudi vse ljubitelje rekreacije in športnih aktivnosti.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika