Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Grosuplje Ogledov nepremičnine: 603

Moderna enodružinska hiša v objemu narave

prodamo      245.280 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Vrt
 • Zgrajeno: 2018
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 810 m2
 • Parkirišča: 4

Notranje površine

 • Skupna površina: 221.8 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 2.5

Prednosti

 • Garaža
 • Kamin
 • Nizkoenergetska hiša
 • Utility

Opis

Na Velikem Ločniku prodamo moderno zasnovano novogradnjo v osrčju narave. Na mirni lokaciji blizu vasi Vrh nad Želimljami bosta lepo umeščeni dve samostojni hiši, ki predstavljata lepo zaključeno celoto z lično okolico in urejenimi dostopi.

Moderna novogradnja v 3.podaljšani gradbeni fazi je umeščena v okolju narave in zelenih površin. V bližnji okolici je vsa potrebna infrastruktura, urejen pa je tudi hiter dostop do Škofljice in Ljubljane. Okolica omogoča kakovostno preživljanje prostega časa v naravi.

Dostop do hiš je predviden po internem dovozu s ceste na zahodnem robu parcel. Vsak od objektov ima dve parkirni mesti v pripadajoči garaži ter lopo. Neto površina nezahtevnega objekta z garažo in lopo znaša 44.20 m2. Na severni strani je urejen asfaltiran dovoz s spremljevalnimi tlakovanimi površinami.

Hiša ima funkcionalen tloris, ki nudi udobje na 221.84 m2 bruto (cca 170 m2 neto) površin.

Pritličje obsega vhodni prostor, garderobo,WC, kurilnico, shrambo, utility in osrednji bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Osrednji bivalni prostor se z velikimi panoramskimi okni odpira na vrt na južni strani parcele.
V prvem nadstropju na južnem delu sta predvideni dve otroški sobi ter spalnica s pripadajočo kopalnico. Na zahodu je umeščen kabinet, na vzhodu pa dodatna kopalnica.
810 m2 (druga hiša 610m2) veliko zemljišče, na katerem je lepo umeščen objekt, nudi odprte zelene poglede, prostor za vrt in dvorišče.

Predpriprava za ogrevanje bo predvidoma urejena preko toplotne črpalke sistema voda/zrak za vsak objekt posebej. Ogrevanje objekta bo omogočeno preko talnega ogrevanja. V sklopu notranje enote toplotne črpalke je tudi predvidena priprava sanitarne tople vode za potrebe v objektu.
V objektih je predviden kamin, ki bo služil prijetnemu ambientu.

Pri uvozu do objektov je predviden ekološki otok za smeti, v sklopu katerega bosta vgrajeni toplotna črpalka in telekomunikacijska omarica za oba objekta. Vsak objekt bo imel čistilno napravo. Ostali del parcele predstavljajo travnate površine z drevesi.

Streha je predvidena kot dvokapnica s slemenom v smeri V-Z z naklonom 30°/ 36° stopinj z napuščem. Predvidena je opečna kritina v sivem odtenku.

Neogrevan del objekta, kjer se nahajata garaža in lopa, bo izveden v leseni konstrukciji in konstrukcijsko povsem ločen od glavnega objekta.

Za toplotno izolacijo fasade so predvidene izolacijske plošče debeline 200 mm.
Vsa okna, steklena stena in zunanja vrata so izvedena v lesenem sistemu. Steklene stene bivalnega dela na vrt imajo predvideno odpiranje v drsni izvedbi.
Zasteklitev bo izvedena s troslojnim termopanskim steklom. V nadstropju bodo vse steklene okenske površine, ki se odpirajo, do višine parapeta zaščitene z ograjo.

Moderna novogradnja bo navdušila vse, ki iščete udobno, sodobno hišo v zelenem okolju. Lokacija je izjemno primerna za vse športne entuziaste, mlade družine in vse željne miru, hkrati pa bo prepričala vse, ki si kljub odmaknjenosti od mestnega vrveža želite hitrega dostopa do vse potrebne infrastrukture.
Kakovostna nizkoenergetska gradnja bo zadostlila vsaj energetskih zahtevam A2, kar pomeni, da bo kupec lahko pridobil subvencijo Eko sklada.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika