Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Zemljišče Portorož Ogledov nepremičnine: 548

EDINSTVENA ZAZIDLJIVA PARCELA, KI NUDI ČUDOVIT RAZGLED NA MORJE

prodano      540.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

  • Cudovita zunanja ureditev
  • Lep razgled
  • Mirna lokacija
  • Priloznost za investicijo
  • Razgled na morje
  • Urejena soseska
  • Vinorodni okolis

Nepremičnina

  • Tip Zemljišče
  • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • Zemljišče: 1882 m2

Opis

Na edinstveni lokaciji v naselju Malija prodamo zazidiljivo parcelo, ki se ponaša s prečudovitim razgledom na Portorož, Sečoveljske soline in Tržaški zaliv. Na zazidljivi parceli v velikosti 1761 m2 se lahko zgradi prijetna apartmajska hiša z večjim številom nadstandardnih enot. Sicer je za čudovito zemljišče že izdelan projekt za dve luksuzni vili, ki predidevata vrhusnko udobje. Čiste linije, ter sodobna in minimalistična zunanjost objektov, bo nudila odličen kontrast mediteranskem okolju.

Mirna lokacija s čudovitim razgledom je resnično idilična. Stara istrska vasica Malija se nahaja v občini Izola in nudi enostaven dostop do marine in starega mestnega jedra Izole, prav tako pa je hiter dostop mogoč tudi do marine, letališča, nakupovalne avenije in kazinojev v Portorožu. Za vse, ki ste sicer najraje na barki, jadrnici ali jahti, je hiter in enostaven dostop do marine seveda zelo pomemben, a Malija ne nudi le enostavnega dostopa do skritih kotičkov Jadrana. Malija bo namreč v vseh letnih časih nudila vrhunsko sprostitev tako v času daljšega dopusta, kot kakšen podaljšan konec tedna, v sicer hitrem tempu življenja.

Do vasice je dostop mogoč po urejeni široki cesti, kot tudi po slikovitih asvaltiranih, a neprometnih cesticah. Malijski hrib z 278 m nadmorske višine predstvlja najvišjo točko v občini. Prijeten in sproščujoč odprt razgled in mediteransko okolje, bosta ugodno vplivala na zdravje, nudila sprostitev in prijetno preživljanje prostega časa. Lokacija je odlična tudi za vse ljubitelje rekreacije, saj okoliški hribčki v vseh letnih časih nudijo možnost za tek, kolesarjenje sorehode in druge aktivnosti.

Moderna arhitektura z razkošnimi prostori in veliko steklenimi površinami bo omogočala optimalno izkoriščanje sončne energije. Načrt nadstandardnih enot je zasnovan tako, da nudi največjo mero zasebnsti in miru, ter dobro povezavo z čudovito okolico in lepimi razgledi. Okolica vile nudi dovolj prostora za hirikulturno urejen vrt s tipičnim mediteranskim in eksotičnim rastjem. Prav tako je boste z družino in v prijetni družbi lahko uživali v prijetni naravni senci, na terasi in v bazenu.

Funkcionalno zasnovana enota s pridihom luksuznega in sodobnega designa, bi bila odlična izbira za vse, ki si želite udobja in idile, ki jo nudi mirna okolica na obrobju istrske vasice.

Blagodejna klima in čudovit razgled na morje in zeleno idilo, sta odlična kombinacija za sprostitev in počitniško druženje, seveda pa v marsikomu prebudita še mnogo več. Lokacija na obrobju mirne vasice in vrhunska umeščenost zemljišča sta dobro izhodišče za vrhunsko dolgoročno naložbo ali priložnost za dobro investicijo. Vljudno vabljeni na ogled!

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika