Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1547

Kultno in brezčasno stanovanje v samem središču mesta

prodamo      1.095.000 EUR 

Nepremičnina

  • Tip Stanovanje
  • Zunanjost: Balkon
  • Zgrajeno: 1896
  • Energetski razred: EI v izdelavi

Notranje površine

  • Skupna površina: 330.70 m2
  • Število sob: 8
  • Število spalnic: 4
  • Število kopalnic: 4

Opis

Na odlični lokaciji v središču Ljubljane, se v prvem nadstropju staromeščanske hiše nahajata čudoviti, vrhunsko prenovljeni stanovanji z uporabnim tlorisom. Iz tlorisa je razvidno, da se stanovanji z lahkoto povežeta v eno samo, 330,70 m2 veliko, stanovanje.

Lokacija razpeta med centrom in naravo parka Tivoli je odlična kombinacija za vse, ki želite biti blizu dogajanja in vsega kar nudi urbano središče Ljubljane, a se kljub temu ne želite odreči prostemu času v naravi in možnosti oddiha v lepi okolici.

Ker se objekt nahaja v samem mestnem jedru, je v neposredni bližini veliko šol, vrtec, trgovin, banka in mnogo turističnih znamenitosti.

Prostori z visokimi stropovi, so zelo svetli, delujejo prijazno kakor tudi prostorno, saj so prostori razkošno velike kvadrature.

Stanovanji prepričata z vgrajenimi nadstandardnimi materiali in prestižno opremo.

Prvo stanovanje se razteza na 163 m2 in sestoji iz  dveh  spalnic, dveh kopalnic, ločenega WC-ja ter prostornega dnevno bivalnega prostora v katerem je tudi kuhinja z jedilnim kotičkom. Svetlo kuhinjo odlikujejo kvalitetni kuhinjski aparati. Velika prednost je , da kuhinja ustvarja kljub sodobni opremi pridih domačnosti. Iz dnevno bivalnega prostora imamo tudi dostop do balkona, kjer boste našli sprostitev sami, v dvoje, ali v družbi prijateljev in družine. Dnevno bivalni prostor, eno od kopalnic in obe spalnici povezuje eleganten z marmorjem tlakovan hodnik.

Drugo stanovanje ima 147,62 m2 površine. Iz reprezentativnega, mamornatega vhodnega prostora imamo dostop do ene od dveh kopalnic, kuhinje in jedilnice ter ene od dveh spalnic. Kuhinja/jedilnica je prav tako svetla in opremljena z najmodernejšimi kuhinjskimi aparati. Do dnevnega prostora imamo dostop preko kuhinje. Ta se ponaša z manjšim balkonom, ki je ravno dovolj velik, da na njem pozdravite dan z jutranjo kavico.

Vsi prostori, z izjemo hodnika, se ponašajo z lepo položenim, kakovostnim parketom.

Bližina starega mestnega jedra, kulturnih ustanov in parka Tivoli vsekakor prepriča. Stanovanji lahko postaneta krasen dom in dobra investicija za naslednje rodove. Vljudno vabljeni na ogled!

 

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika