Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ni podatka Ogledov nepremičnine: 921

Izjemna priložnost dokončanja hiše po lastnih željah, na krasni lokaciji obdani z zelenjem ter lepim razgledom

prodano      160.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lep razgled

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Dvorišče
 • Gradbena faza: 3
 • Zgrajeno: 2016
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Zemljišče: 1624 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 250 m2
 • Število sob: 8
 • Število spalnic: 5
 • Število kopalnic: 3

Prednosti

 • Shramba

Opis

V naselju Zgornja Draga prodamo hišo v III. gradbeni fazi, velikosti 250m2 ter s pripadajočim 1624m2 zemljiščem. Naselje Zgornja Draga se nahaja v Občin Ivančna Gorica, in ima odlične prometne povezave. Naselje je od Ljubljane oddaljeno 31 km, do Grosuplja pa 13 km.

Stanovanjska hiša se nahaja v mirnem, prijetnem ter z zelenjem obdanem okolju. Iz hiše je lep razgled na okoliške travnike ter gozd, kar bo pravi raj za vse, ki si želijo zasebnosti, sprehodov v naravi ter romantična posedanja na terasi.

Hiša je trenutno v III. gradbeni fazi, kar zajema konstrukcijska gradbena dela vseh etaž, izvedbo strešne konstrukcije ter izvedbo krovskih del. Je pa tudi možnost dokončanja objekta na ključ.

Ob hiši je predviden prostor za dva avtomobila ter velika shramba, do katere se bo lahko dostopalo tako iz zunanjega parkirnega prostora, kakor tudi iz veže.

V pritličju hiše se nahaja prostorna veža iz katere je dostop do kopalnice, shrambe, sobe ter velikega dnevno bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico, ki vas očara z neverjetnim pogledom na dolino. Iz dnevno bivalnega prostora  se dostopa do velike terase, ki bo kot nalašč za piknike z družino ter prijatelji. Stopnice iz dnevnega prostora vodijo v prvo nadstropje, ki obsega hodnik, iz katerega je vhod v kopalnico, prostoren utility, 2 sobi ter krasno spalnico z lasno en suite kopalnico. V mansardnem delu pa se nahaja večnamenski prostor, ki ga lahko uporabljamo kot podstrešje ali dodatno sobo. Iz vseh prostorov v hiši je čudovit, odprt razgled.

Hiša je zelo premišljeno grajena in bo vsebovala lastno čistilno napravo ter vso potrebno instalacijo.

Zemljišče na katerem hiša stoji je veliko 1624m2, okolica pa je lepo urejena ter nudi lep razgled.

Ponujena je tudi možnost odkupa dodatnega zemljišča, ki se nahaja cca 30 m od hiše v izmeri 1400 m2. Zemljišče je nezazidljivo, zato je kot nalašč za kmetijsko obdelavo,  postavitev sadovnjaka ali izdelavo zelenjavnega vrta.

Po želji, je poleg obstoječe hiše možna izgradnje še enega objekta, za katerega je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje ter plačan komunalni prispevek.

Z doplačilom pa je možna tudi menjava za stanovanje, ki se nahaja v centru Ljubljane.

Za vse, ki si želijo dokončanje hiše po lastnih željah je to izjemna priložnost. Lokacija hiše je odlična, v neposredni bližini se nahaja železniška postaja ter actocesta, ki omogoča hiter dostop do vseh kotičkov v Sloveniji. Hiša je obdana s travniki, gozdom in resnično predstavlja pravi raj za telo in dušo.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika