Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 578

Izjemna ponudba prijetnega stanovanja v moderni stavbi na odlični lokaciji

prodano      223.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Vgrajena kuhinja

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Ogrevanje: Drva
 • Nadstropje: 2
 • Zgrajeno: 2001
 • Energetski razred: C (35 - 60kWh/m2a)

Notranje površine

 • Skupna površina: 82.5 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 1.5

Prednosti

 • Dvigalo

Opis

Na odlični lokaciji blizu centra Ljubljane se v moderni in urejeni novejši zgradbi nahaja stanovanje z izjemno uporabnim in lepim tlorisom. Stanovanje s kombinacijo kvalitetne zgradbe, dobre lokacije in lepega tlorisa nudi visoko kvaliteto bivanja.

Lokacija v središču mesta seveda zagotavlja bližino starega mestnega jedra, šol, vrtcev in Velika prednost lokacije pa je tudi, da strogi center kljub temu nudi dobro lokacijo za vse, ki se ne žilijo odpovedati bližini rekreacijskih površin, ki nudijo možnost za oddih in športne aktivnosti. V bližini se tako nahaja park Tabor, Ljubljanski grič s trim stezo in športni park Kodeljevo.

Urejen večstanovanjski objekt, ki omogoča vrhunsko udobje ter nizke vzdrževalne stroške se ponaša z modernimi linijami in nudi udobje tudi zaradi parkirnih mest v garaži.

Notranjost stanovanja je lepa preslikava elegance zunanjosti objekta, saj prav tako prepriča z enostavnostjo in praktičnostjo.

Stanovanje ima lepo vhodno avlo, ki nudi ravno dovolj prostora za ureditev razvejane garderobe in hkrati ne zavzema dragocenega prostora bivalnemu delu stanovanja. Iz avle stopamo v vzhodni spalni del stanovanja in na desno stran v zahodni del stanovanja s prijetnim balkonom. Arhitekti so se resnično potrudili pri tlorisu, ki ustvarja kontinuirane sekvence prostorov, ki se prilagajalo dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Tloris in lega stanovanja ne prepričata le s funkcionalnostjo, temveč je velika odlika stanovanja tudi veliko svetlobe na vzhodni in zahodni strani. V vzhodni del stanovanja, kjer se nahajajo prostorna spalnica in dva kabineta, zjutraj sonce ponese dovolj svetlobe, ki ustvarja pozitivno energijo in vas pripravi na uspešen dan. Kabineta bosta lepo služila dvem simpatičnim in otroškim sobam, seveda pa si lahko uredite tudi svetel delovni kabinet.

Zahodni del stanovanja je namenjen svetlemu osrednjemu dnevno bivalnemu prostoru, ki združuje kuhinjo z vgrajenimi kvalitetnimi aparati, jedilni kot in dnevno sobo.

Parkirno mesto v garaži je mogoče najeti oziroma kupiti, trenutni lastnik pa parkirni prostor najema za zmerno ceno, ki upraviči udobje in prihranek časa, ki ga s tem pridobite.

Stanovanje je lepo vzdrževano in je takoj vseljivo. Stanovanju pripada tudi prostorna shramba v kleti.

Če si želite stanovanja z modernim designom, kvalitetno opremo, vrhunskimi materiali, ter odlično razporeditvijo prostora je to prava izbira za vas. Stanje za dobro ceno nudi čudovito lego stanovanja v moderni stavbi na odlični lokaciji.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika