Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1629

Minimalizem novega v povezavi z eleganco starejšega

prodamo      590.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Vgrajena kuhinja
 • Visokocenovna hisa

Nepremičnina

 • Tip Hiša (samostojna)
 • Zunanjost: Balkon, Dvorišče, Nadstrešek, Atrij
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Zgrajeno: 1967
 • Obnovljeno: 2008
 • Energetski razred: E (105 - 150kWh/m2a)
 • Zemljišče: 505 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 307.11 m2
 • Število sob: 7
 • Število spalnic: 4
 • Število kopalnic: 3

Prednosti

 • Kamin
 • Klimatska naprava
 • Polno opremljeno
 • Shramba
 • Talno gretje
 • Varovalni sistem

Opis

Lepo prenovljena hiša z modernim prizidkom se nahaja na elitni lokaciji blizu središča mesta in je idealna za vse, ki si želite lepega vrta, udobja in dobre razporeditve prostora. Prijetna soseska za Bežigradom zagotavlja bližino najboljših šol. Hiša bo tako očarala vse, ki si želite bivati v urbanem okolju, a potrebuje prostor, kamor se umaknete pred vsakodnevnim vrvežem. Oddih najdete na ograjenem, prijetnem in urejenem vrtu za hišo, pod košato češnjo, ki prijetno senco daje tudi v vročem poletju.
Domačnost stare hiše s kaminom in sodobnega dograjenega dela, ki nudi vrhunsko bivanje ali možnost za poslovno dejavnost je premišljeno medsebojno povezana. Tako imata stari in novi del dva ločena vhoda ter vmesni zastekljen del, ki nudi dovolj intime. Prizidek je tako primeren tudi za vse, ki si želijo opravljati poslovno dejavnost, idealen je namreč za ordinacijo, odvetniško pisarno, arhitekturni biro in podobne dejavnosti.
Hiša je bila leta 2008 popolnoma prenovljena in ima novo izolacijo, fasado, okna, ogrevanje, tlake in čudovit notranji parket. Tudi sicer so bili pri natančno izvedeni prenovi uporabljeni vrhunski materiali, dve veliki terasi pa nista zahtevni za vzdrževanje in ponujata dovolj prostora za zasebnost.
V polkleti hiše sta že dve večji sobi, ena je lepo urejena in vam nudi vrsto možnosti za izkoristek. V drugi sobi za sprostitev in rekreacijo je načrtovana savna oziroma fitnes.
Osrednji del pritličja prenovljene hiše predstavlja dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso in vrt, kjer nas ob drsnih vratih pričaka tikov les. Prostor je izjemno svetel tako zaradi velikih oken kot tudi zaradi prijetnega pohištva. Kuhinja je velika, urejena in ima premišljeno razporeditev elementov, zato se bo v njej znašel vsak spreten kuhar ali le ljubitelj kulinarike. Tudi iz jedilnice z zimskim vrtom imamo dostop na teraso in vrt, kamnit zid pa popestri že tako dovolj razgiban prostor. V pritličju sta še kolesarnica s samostojnim zunanjim vhodom in kopalnica.
V prizidku se trenutno lahko razvajate v velikem dnevnem in odprtem prostoru z galerijo. Dodatno svetlobo nudijo praktična panoramska okna. Tudi iz prizidka je urejen izhod na teraso in vrt, zaradi prijetne a premišljene ureditve prostora in samostojnega vhoda pa kot omenjeno nudi večnamembnost, vključno z možnostjo preureditve v pisarno oziroma poslovne prostore storitvene dejavnosti. V prizidku je tudi kopalnica.
Udobje kar štirih spalnic najdete v prvem nadstropju, v katerem sta še kopalnica in velika terasa. Na teraso je možno stopiti tako iz ene izmed sob kot tudi iz kopalnice.
Hiša je opremljena z alarmnim sistemom s senzorji gibanja ter z video domofonom. Na obeh vhodih sta elektronski ključavnici, tako da je vstop v hišo je mogoč z vnosom šifre, zato s seboj ni potrebno nositi ključev.
Ogrevanje je urejeno s kombinacijo plinskega ogrevanja in toplotne črpalke, ki omogoča precejšnje energijske prihranke pri ogrevanju. Prostori so ogrevani s kombinacijo talnega gretja, konvektorjev in radiatorjev. Udobje nudi možnost nastavitve temperature posebej v vsaki od sob. Prijetno počutje v vročih poletnih dneh nudi klimatizacija celotne hiše. Okna so sicer senčena z zunanjimi električno pomičnimi žaluzijami, ki skupaj z dobro izolacijo zagotavljajo ugodno počutje tistim, ki jim klima ni najljubša, saj je v hiši prijetno tudi, ko je klima izključena. Zimski vrt je senčen z avtomatičnim pomičnim senčilom.
Tlakovano dvorišče in dovoz do hiše imata avtomatsko električno ogrevanje. To nudi udobje pozimi, ko v času snega kidanje le-tega ni potrebno. Ob hiši je nadstrešek za velik avto, na dovozu pa je dovolj prostora za kar pet avtomobilov.
Hiša ima urejeno zemljiškoknjižno stanje.
Hiša nudi vrhunsko udobje in veliko možnosti za preživljanje prostega časa, ter dodatno še možnost ureditve poslovnih prostorov. Morda pa prav vas prepričajo vrhunska lokacija, lep vrt in seveda vse kar nudi ugodna cena.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika