Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (samostojna) Brezovica Ogledov nepremičnine: 1104

Elegantna, kvalitetno zgrajena hiša na mirni lokaciji

prodamo      459.000 EUR 

Nepremičnina

  • Tip Hiša (samostojna)
  • Zgrajeno: 1990
  • Energetski razred: EI v izdelavi
  • Zemljišče: 703 m2

Notranje površine

  • Skupna površina: 199.7 m2

Opis

Na mirni lokaciji na Brezovici se nahaja natančno izdelana, elegantna hiša z lepim vrtom, ribnikom in uporabnim tlorisom. Hiša deluje moderno, urejeno in nadstandardno. Hiša že od zunaj očara z eleganco in čistimi linijami ter obljublja udobno, in prostorno notranjost, prijeten vtis domačnosti pa nizajo vgrajena kvalitena svetla okna.

Naselje, v katerem se nahaja hiša, ima urejeno vso potrebno infrastrukturo (plinovod, cestno razsvetljavo, kanalizacijo) in preprosti dostop do Ljubljane. Od centra mesta je oddaljeno le 15 minut ter pet minut do najbližje avtobusne postaje.

Hiša se nahaja v zelenem okolju in je primerna za vse željne miru in rekreacije v naravnem okolju, saj se v neposredni bližini nahaja veliko travnatih površin. Hiši pripada veliko zemljišče, ki nudi dovolj prostora za vrt, zelišča, užitke z družino in prijatelji ter za otroke, ki si želijo prostora za igro.

Hišo odlikuje klasična gradnja v kombinaciji z uporabo visokokakovostnih materialov.

Ima lepo zasnovano notranjost, ki jo odlikuje moderen in uporaben tloris.

V pritličju se nahajajo pisarna, jedilnica s kuhinjo ter dnevni prostor, v katerem boste našli čas za počitek in regeneracijo tudi v toplejših dnevih, skozi vrata pa je mogoč izhod tudi na vrt, kjer boste lahko uživali v mirni, zeleni okolici. Vsi prostori v hiši so lično urejeni in s pastelnimi barvami zbujajo lepe občutke in pustijo prijeten vtis.

V prvem nadstropju, kamor vodijo lepe, zračne, prostorne stopnice, se nahajata dve spalnici povezani s kopalnico in garderobo ter master spalnica z lastno kopalnico in izhodom na balkon.

Hiši pripada tudi mansarda, ki se uporablja kot delovna soba, a je dovolj prostora, da se uredi v samostojno stanovanje s spalnico, kopalnico ter dnevnim prostorom.

Vrt nudi veliko intime, možnosti za oddih, piknike, družinska srečanja in predvsem razposajeno igranje otrok, daleč od ceste in nevarnosti, ki jih ta prinaša. Seveda pa bo navdušil vse, ki si želijo dovolj prostora za zelenjavni vrt, sadno drevje ali sočne gozdne jagode.

Hiša bo prepričala vse, ki si želijo mirnega doma v lepi okolici in se zavedajo, da le korak iz Ljubljane ponudi ugodno ceno urejene enodružinske hiše.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika