Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (dvojček) Ljubljana Ogledov nepremičnine: 417

ELEGANCA, SODOBNO BIVANJE IN VELIKA MERA INTIME V DVOSTANOVANJSKI VILI NA IZJEMNI LOKACIJI

prodano      620.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lep razgled
 • Urejena soseska
 • Visokocenovna hisa

Nepremičnina

 • Tip Hiša (dvojček)
 • Zunanjost: Atrij, Dvorišče
 • Nadstropje: K+P+1+2
 • Zgrajeno: 2015
 • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • Zemljišče: 62.13 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 199.52 m2
 • Število sob: 4
 • Število spalnic: 3
 • Število kopalnic: 2.5

Prednosti

 • Dvigalo
 • Klimatska naprava
 • Pametna hiša
 • Rekuperacijsko prezračevanje
 • Talno gretje
 • Varovalni sistem

Opis

V sodobnih dvostanovanjskih vilah se v lepi okolici, nedaleč od urejenega obrežja Ljubljanice, nahajajo nizkoenergetska in sodobno zasnovana stanovanja v štirih dvostanovanjskih vilah. Stanovanja bodo prepričala vse, ki cenijo prednosti odlične lokacije in si želijo veliko prostora v objektu, ki zagotavlja visoko kakovost bivanja.

Zunanjost vile s svojimi enostavnimi in čistimi linijami spretno ustvarja smiselno celoto in individualne atrije povezuje z zeleno okolico. Zunanjost objektov je kljub modernemu videzu zelo topla in prijetna.

Trnovske vile so zgrajene v kombinaciji klasične opečnate gradnje z armiranobetonskimi konstrukcijami in najkakovostnejših izolacijskih materialov. Vile so prijazne vsem, ki cenijo naravne materiale in se zavedajo prednosti, ki jih nudi nizkoenergetski objekt.

Stanovanje v dvostanovanjski moderni vili odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris v štirih etažah. Južna lega dvojčka nudi ugodno pozicijo spalnih prostorov in veliko miru, veliko steklenih površin pa zagotavlja veliko svetlobe v vseh nadstropjih.

Pritlična etaža

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov ter razgibanost prostorov prilagodili organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Pritlična etaža je tako v celoti namenjena razkošnemu dnevno-bivalnemu delu.

Dvojček ima v pritličnem delu ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi razvejano garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora, na levi, torej južni strani, pa se nahaja tudi lepo opremljena dnevna toaleta.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom.

Moderno zasnovana in svetla kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega kuhinjskega otoka in je primerno razgibana ter bo zadovoljila tudi najzahtevnejše mojstre kulinarike.

Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti, velika prednost razkošnega dnevno-bivalnega dela pa je prav gotovo izhod na zelen atrij, ki na tako izjemni lokaciji predstavlja veliko dodano vrednost.

1. nadstropje

Spalni del v 1. nadstropju stanovanja nudi izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino. V tem nadstropju se tako nahajata dve veliki otroški sobi oziroma po želji svetla delovna soba. V nadstropju se seveda nahaja tudi pripadajoča kopalnica, poleg nje pa garderobna soba in utility.

2. nadstropje/Terasna etaža

Prostorno stanovanje v dvostanovanjski vili je zanimivo tudi zaradi zgornjih etaž, ki nudijo potrebno mero zasebnosti v notranjem delu s spalnico, možnost za nepozabne trenutke v dvoje pa tudi na intimni terasi. S terase se pogledi odpirajo na vzhodno, severno in zahodno stran.

Spalnici pripada tudi lastna kopalnica.

Kletna etaža

V kletni etaži je prostor za dve nadstandardno veliki parkirni mesti, tehnični prostor za naprave in praktična shramba oziroma utility. Poleg omenjenega pa še vedno ostane velik večnamenski prostor, ki ga lahko izkoristite za sobo za rekreacijo, fitnes ali kašen drug hobi, delo ali shrambo.

Individualni pristop je izjemno pomemben, ker imamo vsi nekoliko drugačne potrebe, želje in nenazadnje okuse. Če je na eni strani pomembno, da stavbe navzven delujejo sinhrono in s tem tvorijo uglajeno celoto, je na drugi strani pomembno tudi, da se v vsaki od enot prebivalci počutijo prijetno in si lahko sami izberejo parket, kopalniško opremo in še kaj. Parket in keramika najvišjega cenovnega razreda bosta na voljo v vseh tipih in barvah, v pomoč pri izbiri pa vam bodo tudi arhitekti. V prostornih kopalnicah boste izbirali med visokokakovostno keramiko vrhunskih proizvajalcev, armature in drugo kopalniško opremo pa si boste vgradili sami. Arhitekti bodo seveda za vas na voljo tudi pri izbiri notranje opreme in svetil.

Vile vzpostavljajo razpoloženjsko razsežnost bivalnega okolja, ki se z odprtimi zelenimi atriji in urejenimi skupnimi površinami lepo poenoti z zeleno okolico in zlije z urejenimi potmi, ki vodijo do le nekaj minut oddaljenega mestnega središča in rekreacijskih površin.

Več informacij o modernih dvostanovanjskih vilah na odlični lokaciji najdete na spletni strani http://trnovskevile.si . 

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika