Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Ljubljana Ogledov nepremičnine: 1608

Sodobno, kvalitetno grajeno dupleks stanovanje, ki nudi možnost dokončanja po lastnih željah in potrebah

prodamo      316.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Lep razgled
 • Mirna lokacija
 • Urejena soseska

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Balkon, Dvorišče
 • Zgrajeno: 2012
 • Energetski razred: 0
 • Energetski razred: EI v izdelavi

Notranje površine

 • Skupna površina: 179.1 m2
 • Število sob: 5
 • Število spalnic: 4
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Dupleks
 • Shramba

Opis

V Črnučah prodamo prijetno, moderno zasnovano 5 sobno dupkeks stanovanje, ki se nahaja v stanovanjskem dvojčku v mirnem naselju družinskih hiš. Stanovanje je velikosti 179,10m2, od tega je stanovanjske površine 112,30m2. Stanovanju pripada prostorna terasa, klet, loža, zunanja površina-vrt ter 2 parkirna mesta pred hišo.

Lokacija stanovanja je odlična, saj se objekt nahaja v neposrednI bližini vse potrebne infratrukture (šola, vrtec, trgovina, postajališče LPP, …). Hiter dostop je tudi do avtocestnega obroča okoli Ljubljane.

Dupleks stanovanje odlikuje odlično premišljen in razgiban tloris : v visokem pritličju se nahaja hodnik, prostoren dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na veliko teraso, ki nudi krasen razgled na zeleno okolico in omogoča direkten kontakt s pripadajočim vrtom. V visokem pritličju se nahajata še kopalnica ter dodatna soba. V prvem nadstropju je predviden spalni del, ki predstavlja tri sobe ter kopalnico. Prvo nadstropje nudi lep razgled na širše območje Črnuč in celotne Ljubljane.

Stanovanje nudi veliko možnosti za preživljanje prostega časa na terasi  ali zelenici, ki jo lahko izkoristimo za postavitev žara ter vrtnega pohištva.

Enota je trenutno izdelana do IV. podaljšane faze, kar dopušča dokončanje stanovanja po željah in potrebah kupca in tako dokončanja izedbe del “na ključ”.  Dokončanje  enote “na ključ” pa prinese s seboje veliko prednosti.  Vsekakor je ena  izmed njih ta, da vam za posamezno fazo ni potrebno iskati posameznih izvajalcev, kar podaljša celoten proces vselitve.

Objekt  se ponaša s toplotno izolirano fasado, ostrešje je leseno, streha je pokrita s strešno kiritino iz alu pločevine, vgrajena okna so v aluminijasti izvedbi, na notranji strani pa PVC izvedbi. Vgrajena so senčila-krpanke, vse ograje so v inox izvedbi, vgrajena so protivlomna vrata. Enota je opremljena z vsemi komunalnimi priklučki (plin, elektrika, vodovod, kanalizacija, telefonsko, kabelsko in internetno omrežje).

Na željo kupca je možno dupleks spremniti v tripleks.

Ponudba bo popolna za se, ki si želite biti oddaljeni od vsakodnevanega hrupa urbanega središča, hkrati pa si želite izkoristiti vse prednosti, ki jih prinaša bližina centra mesta. Lokacija nudi veliko zelenih površin, kar bodo znali izkoristiti vsi ljubitelji športa ter družine. Kakovostna gradnja, vrhunsko udobje ter možnost dokončanja objekta po lastnih željah in potrebah vsekakor prepriča. Vljudno vabljeni na ogled!

Prikazana prodajna cena dupleks stanovanja je v primeru dokončanja izvedbenih del “na ključ”.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika