Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Vila Ljubljana Ogledov nepremičnine: 591

Moderno dvoetažno stanovanje s čudovito teraso v popolnoma prenovljeni staromeščanski stavbi

prodano      495.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • Cudovita zunanja ureditev
 • Nadstandardno
 • Nizkoenergetska hisa
 • Urejena soseska
 • Visokocenovna hisa

Nepremičnina

 • Tip Vila
 • Nadstropje: 3
 • Zgrajeno: 1831
 • Obnovljeno: 2012
 • Energetski razred: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)

Notranje površine

 • Skupna površina: 114.5 m2
 • Število sob: 2
 • Število spalnic: 1
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Dvigalo
 • Klimatska naprava
 • Pametna hiša
 • Rekuperacijsko prezračevanje
 • Talno gretje

Opis

V Stari Ljubljani, se v neposredni bližini Tromostovja nahaja ekskluzivno dupleks stanovanje, v popolnoma rekonstruirani in obnovljeni hiši. Iz stanovanja se odpira čudovit pogled na reko Ljubljanico in Ljubljanski grad.

Stanovanje se nahaja v edinstveni stavbi v središču mesta, v kateri se prepletajo prednosti bivanja v staromeščanski stavbi in moderno konstruiranem objektu. Prav zaradi popolne rekonstrukcije stavbe, stanovanje nudi izjemno mero udobja in varnosti. Ker se stanovanje nahaja na vrhu staromeščanske hiše tudi ob odprtih oknih nudi veliko miru.

Edini ohranjen historični objekt v starem centru Ljubljane, ki je popolnoma rekonstruiran in je zato praktično novogradnja, v zgornjem nadstropju nudi vrhunske bivanjske enote. Stavba je na novo podtemeljena in zato potresno varna. Tretje nadstropje staromeščanske hiše je bilo porušeno in nato v celoti na novo zgrajeno. Prav tako so bile zamenjane vse instalacije vključno z vodovodom, kanalizacijo, plinsko in električno napeljavo, ter centralnim ogrevanjem. V stavbi je vgrajeno novo dvigalo. Tudi granitne stopnice, ostrešje, izolacija in fasada hiše so popolnoma novi elementi staromeščanske hiše.

Edinstveno, prostorno stanovanje, z urejeno bivalno površino na udobju namenjenem tlorisu in čudovito teraso bo prepričalo vse, ki si želijo odiha v mestnem jedru in v bližini vseh kulturnih ustanov.

Lokacija v središču mesta bo prepričala tudi vse ljubitelje rekreacije, sprehodov in športih aktivnosti. Prelepo obrežje Ljubljanice, park Tivoli, Rožnik in Grajski grič so le nekatere od možnosti.

Stanovanje ima v kopalnici vgrajeno talno ogrevanje, protihrupno troslojno zasteklitev, klimatsko hlajenje, rekuperator zraka za prihranek energije pri ogrevanju in hlajenju, protivlomn, ter protipožarna in protivlomna vhodna vrata. Vgrajena je predpriprava za videodomofon in napeljana pametna instalacija, ki bo omogočala upravljanje s prezračevanjem, svetili in drugimi elementi v stanovanju.

Stanovanje z razgibanim tlorisom nudi izjemne možnosti za relaksacijo in udobno bivanje v spodnji dnevno bivalni etaži, kot v nadstropju, kjer je prostor za spalni del ter užitke na čudoviti terasi. Tloris pa ni le namenjen udobju temveč prepriča s funkcionalnostjo. Vsi prostori imajo naravno svetlobo, torej okno ali svetlobnik.

V spodnji etaži se nahaja velik osrednji del namenjen dnevni sobi, jedilnemu kotu in kuhinji. Poleg tega je pod elegantnimi stopnicami dovolj prostora za ureditev prijetnega kotička, poleg pa tudi prostorna kopalnica z predpripravami za vrhunske elemente in najkvalitetnejšo sanitarno opremo.

V zgornjem nadstropju se nahaja prostorna spalnica, prostor za garderobo in čudovito kopalnico, možno pa je tudi urediti dodatno sobo.

Posebnost stanovanja so strešna okna z električnimi zunanjimi senčili in odpiranjem na daljinsko upravljanje in možnostjo nastavitve časa. Okna se v primeru dežja tudi samodejno zaprejo.

Stanovanje nudi možnost ureditve po lastnih željah, v njem pa boste lahko položili vrhunski parket, keramiko, sanitarno opremo ter notranja vrata, ki so del vašega življenskega stila. V sodelovanju z lastnikom in partnerskimi arhitekti agencije Rocco nepremičlnine nudimo možnost dokončanja stanovanja na ključ.

Sodobno stanovanje v starem mestnem jedru je namenjeno najzahtevnejšim, ki si želijo modernega bivanja v popolnoma rekonstruirani staromeščanski hiši, ki nudi izjemno mero udobja, varnost in intimo.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika