Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Stanovanje Grosuplje Ogledov nepremičnine: 546

Atraktivno 3 sobno stanovanje v moderni novogradnji v Grosupljem

prodano      205.000 EUR 

Zakaj vam bo ta nepremičnina všeč

 • - Kakovostna novogradnja z nadstandardnimi materiali
 • - Atraktivna arhitekturna zasnova
 • - Dobre prometne povezave in bližina narave
 • - Neposredna bližina šole, rekreacijskih površin, trgovine

Nepremičnina

 • Tip Stanovanje
 • Zunanjost: Balkon
 • Gradbena faza: 5
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Nadstropje: 2
 • Zgrajeno: 2020
 • Energetski razred: EI v izdelavi
 • Parkirišča: 2

Notranje površine

 • Skupna površina: 56 m2
 • Število sob: 3
 • Število spalnic: 2
 • Število kopalnic: 1.5

Opis

Na mirni lokaciji v Grosuplju se nahaja sodobna večstanovanjska novogradnja, ki jo odlikuje preplet moderne zasnove in klasičnih materialov.

Novogradnja dvanajstih stanovanj se nahaja na zelo zaželeni lokaciji ob Grosupeljščici. Zelena in mirna soseska ob Slomškovi cesti nudi bližino rekreacijskih površin in šole, hiter dostop do avtoceste in središča Grosuplja.

Spoj estetike, funkcionalnosti in udobja so bile prvine ključne pri kreiranju, načrtovanju in izvedbi prav vseh stanovanj v sodobni novogradnji Slomškovi dvori IV.

Moderno 3-sobno stanovanje odlikuje premišljen in odprt tloris s sledečim razporedom:

Veža oziroma hodnik, ki nas popelje proti jugovzhodu v smer dnevno bivalnega dela in proti severozahodu v smer spalnega dela stanovanja. Zračen in svetel dnevno bivalni del nudi poglede proti zelenemu obrežju Grosupeljščice, ter združuje dnevno sobo, kuhinjo s shrambo in jedilnico ter nudi izhod na balkon. Tloris stanovanja predvideva tako dnevno toaleto, kakor tudi večjo kopalnico z večnamesnkim prostorom. Prostornejša glavna in nekoliko manjša otroška spalnica, z izhodom na teraso, se nahajata na severozahodnem delu stanovanja in tako zjutraj nudita nekaj več sence in miru, popoldan in zvečer pa pogled proti zahajajočem soncu.

Stanovanje veliko pridobi na bivanjski vrednosti na podlagi dejstva, da je kljub nekoliko manjši kvadraturi odprto tako na jugovzhod kakor tudi na severozahod, kar stanovalcem glede na dejstvo, da se nahaja v najvišjem nadstropju, ponuja lep razgled na okolico in celotnemu stanovanju daje obilico naravne svetlobe.Stanovanju pripadata dve pokriti parkirni mesti ter shramba v pritličju objekta.

Vsekakor med prednosti stanovanja sodi tudi energetska učinkovitost in posledično nizki predvideni stroški ogrevanja.

Vljudno vabljeni na ogled!

Okolica

Dodatno vrednost objektom prinaša bližina potoka Grosupeljščice, ob katerem se nahaja očesu prijeten zelen pas rastlinja in sprehajalna pot. V središču Grosuplja, od katerega nas loči slabih 15 minut hoje, se nahajajo razne veleblagovnice, pošta, pekarna, policijska postaja, lekarna, upravna enota in druga infrastruktura. Skratka dostopne so praktično vse bistvene storitve, ki so zaželene za nemoteno bivanje v mirnem kraju nedaleč od prestolnice.

Na mirni lokaciji v Grosuplju v neposredni bližini rekreacijskih površin, središča Grosuplja in priključka na avtocesto se nahaja sodobna novogradnja. Novogradnja je umeščena v miren stanovanjski okoliš, v katerem se nahaja sklop manjših stanovanjskih blokov in nižjih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini se nahajajo osnovna šola, nogometno in tenis igrišče.

Enostaven dostop na avtocesto omogoča zelo kratek potovalni čas do središča Ljubljane. Iz Grosuplja je urejena tudi stalna avtobusna linija mestnega potniškega prometa LPP linija 3G, ki pelje preko Škofljice v središče Ljubljane. Prav tako Grosuplje nudi zanesljivo in hitro železniško povezavo z Ljubljano.

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika