Novogradnje

Poenostavite si iskanje in se prijavite

Hiša (dvojček) Domžale Ogledov nepremičnine: 1318

Prijeten družinski dvojček na izjemni lokaciji po ugodni ceni

prodano      230.000 EUR 

Nepremičnina

 • Tip Hiša (dvojček)
 • Zunanjost: Atrij, Balkon, Dvorišče
 • Nadstropje: 2
 • Zgrajeno: 1999
 • Energetski razred: 0
 • Energetski razred: D (60 - 105kWh/m2a)
 • Zemljišče: 253 m2

Notranje površine

 • Skupna površina: 151.1 m2
 • Število sob: 6
 • Število spalnic: 5
 • Število kopalnic: 2

Prednosti

 • Polno opremljeno
 • Pralni stroj
 • Shramba

Opis

V Radomljah se na lepi, z naravo obdani lokaciji v mirnem naselju čudovitih stanovanjskih hiš nahaja dvojček za veliko družino. Lokacija bo prepričala vse, ki cenijo varnost, zeleno okolje in bližino vse potrebne infrastrukture. V neposredni bližini se med drugim nahajajo vrtec, šola, trgovine, pa tudi biser, Arboretum volčji potok.

Lepote narave v neposredni bližini bodo prepričale vse, ki potrebujejo oddih, si želijo rekreacije in športnih aktivnosti. Čar podalpskega sveta skriva gotovo eno največjih lepot, kar jih je v tem delu Slovenije, prav v Radomljah in bližnji okolici. V teh krajih se prepletajo športne aktivnosti in uživanje v kultiviranem naravnem okolju. Radomlje imajo ugodno lego z bogato in dokaj ohranjeno naravo z bujnimi gozdovi, ki privlačijo mnoge, vam pa se ponuja priložnost da tu preživljate nepozabne trenutke z družino. Radomlje so že od nekdaj poznane po kulturnem, športnem in družabnem življenju, a pomembno je tudi, da so blizu Domžale, Ljubljana, torej službe, ter da ste hkrati blizu urbanega a v zavetju narave.

V pritličju dvojčka se nahajajo prostorna kuhinja s kvalitetno opremo, svetel in prijeten jedilni kot, ter velika dnevna soba z izhodom na teraso. Ker je dvojček res prostoren, je pritličje namenjeno izključno dnevno bivalnemu delu, užitkom, sprostitvi, druženju z otroki in romantičnim trenutkom v dvoje. V pritličju so sicer še utility, kjer se po želji seveda lahko namesti pralni in sušilni stroj, ter tako razbremeni razkošno kopalnico v zgornjem nadstropju, ter dnevna toaleta in kurilnica. Tudi predprostor je dovolj prostoren, da pospravi garderobo veččlanske družine. Dnevna soba, jedilni kot in spalnica so odeti v kvaliteten hrastov parket.

V prvem nadstropju se nahajajo štiri sobe. Poleg spalnice je torej dovolj prostora za ureditev delovne sobe, sobe za rekreacijo, po želji večih prijetnih otroških sob. Vse sobe so izjemno svetle, z lepimi, uporabnimi tlorisi, dve izmed sob pa imata tudi dostop na velik balkon, kjer najdete oddih ob sončnih žarkih, posedite ob večerih, oziroma že zjutraj stopite ven in zadihate svež zrak. V tem nadstropju se nahaja tudi izjemno velika, nadstandardna kopalnica z velikim oknom, ki nudi udobje z vgrajeno kvalitetno keramiko in armaturami, dvema umivalnikoma in bidejem. V kopalnici je izjemno veliko prostora ne le za vse, ki si želijo kopeli v banji, jutranje hitre prhe pod tušem in velikih omar, tudi previjalni kotiček bo z lahkotnostjo našel svoje mesto.

Podstrešje je odlično preurejeno v nadstandardno otroško sobo, posebej primerno za najstnika, ki potrebuje več svobode in ima vrsto hobijev, delovnih obveznosti in se želi nekoliko osamosvojiti ter imeti mir v svetli  in klimatizirani mansardi.
Iz dnevne sobe se kot omenjeno dostopa na teraso kjer lahko uživate v družinskem kosilu na terasi, oziroma prebirate najljubšo knjigo ob toplih večerih. Vrt, oziroma atrij je primeren za manjši vrtiček, zasaditev sadnega drevja, ki nudi sočne sadeže in prijetno senco, idealno pa je tudi za vse, ki si kdaj zaželite kulinaričnih dobrot z žara.
Poleg dvojčka, ki je odlično vzdrževan in se nahaja v okolju z prijetnimi sosedsko klimo, se nahaja parkirišče za tri avtomobile.
Hiša bo prepričala vse, ki cenijo mirno lokacijo v objemu narave, funkcionalno razporeditev in prijeten tloris, ki nudi udobje za veliko družino z vrsto aktivnosti, obveznostmi in hobiji. Vrt, balkon, bližina narave, veliko prostora za užitke in lepe sobe za vse družinske člane po izjemni ceni.

Lokacija

Rocco nepremičnine - Konktaktirajte nas

Za vas bomo našli dom, ki vam je pisan na kožo

Prisluhnili bomo vašim željam in za vas poiskali nepremičnino, v kateri se boste že od prvega trenutka počutili kot doma.

Osebni pristop

Osebni pristop

Čeprav nismo več butična agencija, je naš pristop do strank ostal butičen – oseben in prijateljski.

Kakovostna gradnja

Kakovostna gradnja

Poskrbeli bomo, da dobite kvaliteten dom, ne glede na vaš proračun.

Vrhunska pravna služba

Vrhunska pravna služba

Pravno varnost vam zagotavljamo tako, da pravno preverimo vse nepremičnine v naši ponudbi.

Gif slika
Gif slika